CipraLex

Gümüş Üye
Sen bu işleri bilmiyorsun ne kahvesi ?
Gazoz diye bişey var biz bu işlere dün başlamadık :D
Gazoz çok ayyuka çıktı ayrıca kahve tadı (Değişik tadı kahvenin demlenmesine bağlar içmeye devam eder) ve kokuyu bastırır. Bizde dünkü çocuk değiliz..:p

CipraLex

Gümüş Üye
Daha mutlu, daha umutlu günlerde coşkuyla kutlamak dileğiyle... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

Ekrem İmamoğlu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı B003

Ekremcim sağol
Bu mesaj an itibari ile telefonumda ki son mesaj..:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Size mansur başkan atar belkim..:D

Olması gereken de o bence. Önce bana gelse ortada bir sorun var demektir..:p
Metrorbüste seni fordlayan dayı hakkında yazdiğini okudum Akif jfjxjx

Demek ki sen daha tercih edilebilirdi Ekremcim sana atsa önce bu beni üzmezdi fmxm

S

Serçe

Sen nasılsın ki dayıya bir höyt napıyon dayı köydeki Ahmet emmimi sandın beni diyemedin yazık sana...

CipraLex

Gümüş Üye
Ben iyiyim yine yaa..Bizim şirkette bi eleman var belki Chen aşinadır nick ine KaFa nick i ile takılıyodu. Onu metrobüste direk avuçlamışlar. Bir kadın varmış dayının biri ona hamle yapacakken (En azından KaFa nın tezi o yönde. Bana hamle yapacak kadar şey değildir falan diyodu) kazayla bu araya girmiş. Garibim arada kazayla totoyu avuçlatmış..:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben iyiyim yine yaa..Bizim şirkette bi eleman var belki Chen aşinadır nick ine KaFa nick i ile takılıyodu. Onu metrobüste direk avuçlamışlar. Bir kadın varmış dayının biri ona hamle yapacakken (En azından KaFa nın tezi o yönde. Bana hamle yapacak kadar şey değildir falan diyodu) kazayla bu araya girmiş. Garibim arada kazayla totoyu avuçlatmış..:D

Bne bir kaza göremiyorum burda

Nobody

Teknik Admin
Kazayla şah mat olmuş :D

• Haha
Tepkiler: CaT
S

Serçe

Sus artık sus.... Dedelere bile bastonla saldırasım var..
Aslında kadınlara değilde erkeklere yapmaları kadınlar için biraz rahatlama olarak algılanabilir. Sdjdjdj

Üst Alt