S

Serçe

Benim anlamadığım bir mevzu var. Atıyorum erkek cinsiyet değiştiriyor ama gidiyor bir kadınla aşk yaşıyor. Yada tam tersi durumlar oluyor. Mantığını kavrayamıyorum. Bir çeşit bire bir bir eşcinsellik arzusu gibi bir şey sanırım...
Boşver canısı çok düşünme herkes bulabildiğine erkek bulabildine kadın.. Sjsjssj

S

Serçe

Ramazan yaklaşıyor dinden imandan çıkarırsınız siz adamı Sjsjssj

CipraLex

Gümüş Üye
Allah belamı vermeye yaa..Hala varmı video internette diye bakma gafletine düştüm. Bu arada moda sahiliymiş..:D Yanlış bilgi için özür..:D

Johns

Gümüş Üye
Is okay bringing when you coming at 3 if you want

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
banka gelir vergisine 3 taksit yapıyomuş, allahtan ay sonuna kadar zaman var daha deyip ödememiştimm :torpu:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Hakkınızda icra takibi başlatılacaktır. Lütfen en kısa sürede hukuk ofisimizle iletişime geçiniz . 0(212) 950 07 60 Av. Buse BAŞAK

B273

Bu da kim ya

HsN

Hakkınızda icra takibi başlatılacaktır. Lütfen en kısa sürede hukuk ofisimizle iletişime geçiniz . 0(212) 950 07 60 Av. Buse BAŞAK

B273

Bu da kim ya
Ara o numarayı dalga geç. Dosya numarası iste bakalım sana öyle bi numara verebilecek mi. Geçen bizim iş yerinden bi arkadaşa da bu şekilde mesaj atmışlar da. Bu sıralar bu şekilde dolandırıcılığa başladı millet inanma

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ara o numarayı dalga geç. Dosya numarası iste bakalım sana öyle bi numara verebilecek mi. Geçen bizim iş yerinden bi arkadaşa da bu şekilde mesaj atmışlar da. Bu sıralar bu şekilde dolandırıcılığa başladı millet inanma
Ayy hiç uğraşamam gkfj Avukat erkek olsa belki arardım kızlarla işim olmaz benim ya fjdjsk

Üst Alt