Naaan djsjsjs yanlış olmus hemen geri çekiyorum
Tamam korkma sakinim hahaha 😂Naaan djsjsjs yanlış olmus hemen geri çekiyorum
Sıkayım mı? 😂Bvlgari yi bilmiyorum bak, hemen birinin üzerinde koklamaliyim
Söylemememden tahrik olmadın mı ?Ben tahrik olmadım, sevgili @Serçe söylemem demiş, söylemesi için ikna etmeye çalıştım sadece...
Yok olmadım ama, Olmam gerekiyorsa hemen olayım ayipsinnnSöylemememden tahrik olmadın mı ?
Sıkayım mı? 😂
Ayı olmadığımdan yemediğimi belirtmek isterim kasdl@HolySpectre şuan neye güldüğünü anladım ve ölü taklidi yapıyorum Sjsjsjs
İçerik buymuş, hissedebildin mi? 😊hemen :$
İçerik buymuş, hissedebildin mi? 😊
“Tepeden tırnağa çekici, neredeyse hipnotize edici bir koku”BVLGARI imzalı erkek kokusu BVLGARI MAN IN BLACK Eau de Parfum’ünü sunar! Baharatlı üst notaların yavaşça duyulara hitap eden sıcak ambere karıştığı ve son olarak odunsu tütsü kokularıyla harmanlandığı BVLGARI MAN IN BLACK parfümü, köklerini antik Roma tanrılarından alan modern erkeğin maskülen özünü yansıtıyor.Tıpkı karizmatik Roma ateş tanrısı Vulcan gibi bu yeni koku, Akdeniz’in gücünü ve toprağın olağanüstü sertliğini birleştiriyor. Son derece modern ve açıkça maskülen bir yapının vücut bulduğu erkeler için tasarlandı. Tıpkı mükemmel BVLGARI MAN gibi bu parfüm de ilham veren ve cesur bir koku. Bir kez daha BVLGARI, iddialı ham maddelerle parfüm dünyasının bilinen temalarını yeniden yorumluyor. Gücü, iddialı zengin içeriği ve yadsınamaz karizmasıyla BVLGARI MAN IN BLACK benzersiz bir ürün. BVLGARI MAN IN BLACK şişesinin dinamik dikey hatları, Stromboli’nin ve Aeolian Adalarının simsiyah volkan kayalarını anımsatıyor. Mat siyah kaplama üzerinde çarpıcı BVLGARI logosu ve en az onun kadar belirgin bir yazı karakterine sahip BVLGARI MAN IN BLACK yer alıyor.
Denemek için sıkmıştım zaten, geçmemiş o zaman 🙂gercekten BVLGARI MAN IN BLACK şişesinin dinamik dikey hatları hosuma gitti.. bir de cesur kelimesi kullanilmis.. denemk lazim skjdf
Hani fakirdin sen @-a-Bvlgari - Man in Black
Tom Ford - Black Orchid
Paco Rabanne - Invictus
Paco Rabanne - One Million
Bunlar?
Ya nefesi ejderha külü gibi kokuyorsa 😔 bu beni üzerHafif eğilip kulağına bişey söylerken sıcak nefesini hissetmek
Romantizmin içine ettin tebrik ediyorum SjsjsjYa nefesi ejderha külü gibi kokuyorsa 😔 bu beni üzer
Ben zengin değilim. Normal sikortalı bir çalışanım işte.Hani fakirdin sen @-a-
1 fakirsen kokularını nereden biliyorsun
2 kokularını biliyorsan kimlerin üzerinde kokladın(bu soru iyi yalnız fjdj)
3 Başkalarının üzerinde koklamdıysan fakir değil misin
4 128 Milyar dolar nerede?
4- Üç milyar yedi yüz elli milyon milyar!!?? Sen bu paraları sen ne yabdın?!!?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.