Kimleri?Bundan sonra onlari konudmayalim yahu
Kimleri?Bundan sonra onlari konudmayalim yahu
Düşüyormu parfüme :)) koklatmadım kimseyeEee parfüm sıktın kiz tavladin mi![]()
Düşüyormu parfüme :)) koklatmadım kimseye
Dişiyse dişime düşen bu
![]()
Canım çekti ya...Dişiyse dişime düşen bu
![]()
Evet ya sizde bi de öyle bişey var, ben de fark ettim 😂 neyse yeter ki bizde öyle çekici şeyler görün 😁Onu sinirlendirdiğimde ki ses tonlaması ve o anki sertliği 😜
sinirlerim bozuluyor bu tarz yorumlarını görünce alam ya dasfasdasdCok uzun zaman oldu tahrik olmayali..elini tutmayali..belini sarmayali....aklinin aydinligina sorular sormayali..
Böyle degildi sanki..
Sonra konu başlığına dönersin 😂😂Bi daha alisverise ciktigimda koklicam iyice merak ettim djdhd
Sonra konu başlığına dönersin 😂😂
No to racism. 😂Ahahah bakalimmmm belkide zevkimiz ayni degildir
Niye senlik bi durum yok kisinirlerim bozuluyor bu tarz yorumlarını görünce alam ya dasfasdasd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.