Türk sinemasındaki mektupların okunma sahnesi < Senin bu mesajı okuma anın.O kadinin sesi ile okudum resmen 😆😆😆
Türk sinemasındaki mektupların okunma sahnesi < Senin bu mesajı okuma anın.O kadinin sesi ile okudum resmen 😆😆😆
Yarın Bulgarda olucam 😂😂 Sıkamam ama 🙂Hmmmmm bvglariyi sık bvlgariyi![]()
Yarın Bulgarda olucam 😂😂 Sıkamam ama 🙂
Sıkamazsam sıkarlar yani :)Bulgarda sıkma zaten, sana saldirirlar shjsjs
Offf bütün anılar depreşti desene yak bi tane dahaAma severim bu kokuyu eski sevgilim kullanirdi 🚬
Offf bütün anılar depreşti desene yak bi tane daha![]()
Hıhı kaçmıyordur gözüne bişey ama koku hatırlatıyor işte eski de olsa “sevgilim” diyorsun sonuçta :)Yok yok yillar oldu, artik gözüme bişey kaçmıyor 😌
Hıhı kaçmıyordur gözüne bişey ama koku hatırlatıyor işte eski de olsa “sevgilim” diyorsun sonuçta :)
Ex bacanağın de 😂Ne diyeyim ex enişten mi diyeyeyim :))) ilk sevgiliminde kokusunu hatirliyorum.. sadece bu ikisinin hatirliyorum , kendi parfümlerimo bile unuturum oysa
Ex bacanağın de 😂
Demekki unutulmayan bir kişiymiş bacanak![]()
Tamam bundan sonra ex bacanağın derim😄😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.