ayaklarımı uzattım tembellik. veeee birkaç saate kaçışşşş
Cohhh ayıp yapma söyle şeyler 😂@Lastearth i dürtüyorum🤭
Kalk sende hava mis gibi dışarda nefes alCohhh ayıp yapma söyle şeyler 😂
Okulu kurtarsam yetecek bana dünya umrumda değil 😂Kalk sende hava mis gibi dışarda nefes al
Dünyayı sen mi kurtaracaksın🤭
Okul niyetini okulu da yakmada🤭Okulu kurtarsam yetecek bana dünya umrumda değil 😂
O da nasip kısmet artık 😂 önemli olan niyetOkul niyetini okulu da yakmada🤭
Nasibe koşalim haydi @Lastearth 🤭O da nasip kısmet artık 😂 önemli olan niyet
Kosmakla geçiyor ömrümüz 😂Nasibe koşalim haydi @Lastearth 🤭
çalışmaya çalışıyorum ama @Cherry nin enteresan konuları müsade etmiyor
bende ara ara izliyorum fakat geçtiğimiz yıllardaki takım oyunları pek yok bireysel hepsi tecrübelenmişler ama izlemesi eski keyfinde değil gibiMasterchefe bakıyorum
Evet benimde dikkatimi çekti o bir de sürekli yeni kurallar geliyor.bende ara ara izliyorum fakat geçtiğimiz yıllardaki takım oyunları pek yok bireysel hepsi tecrübelenmişler ama izlemesi eski keyfinde değil gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.