Anlatırsam ayıp şeyler söylemiş olurum.. Bana yediğini gösterme derlerdi.. Ayıp günah derlerdi.. Parkta ise ablaların abilerden yediğini görürdüm algım değişti.. Evet çay pc siteler forumlar bloglar .. Takılıyoruz hacı abi..
Şu'an bu arkadaşın çorumlu olup olmadığını düşünüyorum... Espiri şaka mı gerçek mi?masteringle değişen albümlerin haline şaşırıyorum
Lan olm 8 de yazmışsın görmedim ki alala ya bazen neden görmüyom bildirimlerisjshshshshsh şuan çok keyifli uzaniyorum ahaha
Tabi şarzı yedin okeye kalmadı 🤣🤣🤣🤣Masadaki kokulu mumu yaktim..oda karanlik elimde telefon...günü degerlendiriyorum kafamda
üfffff çok havalıııııııııBi b.k yaptığım yok.
Modlarda yani hepsi bi ağzı bozuk olduBi b.k yaptığım yok.
nerdeee ??Alcatraz beyin dedikodusunu yaptım hiç göremeyeceği bir yerde 🤣🤣🤣🤣🤣
Gizli gizli
Hemen bulursun sandım ya 🤣🤣🤣nerdeee ??
kasjdaskjdasHemen bulursun sandım ya 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.