Dolundolu yaşıyoruz bence. :)))Hayatı dolu dolu yaşadığınızı hissettirmeyin insanlara![]()
Dolundolu yaşıyoruz bence. :)))Hayatı dolu dolu yaşadığınızı hissettirmeyin insanlara![]()
Anamın yanına. Çok özledim. Bir haftalığına yanına gidiyorum. Biraz da kafa dağıtmaya ihtiyacım var. Bu aralar sinir buhrani yaşıyor gibi hissediyorum.Yolculuk nereyeee ki acabaa efenimm
Anamın yanına. Çok özledim. Bir haftalığına yanına gidiyorum. Biraz da kafa dağıtmaya ihtiyacım var. Bu aralar sinir buhrani yaşıyor gibi hissediyorum.
Annemle el ele sahilde yürümeye gidecektim tam isabet oldu dondurma 😂tamam senin yerine de yeriz 😋teşekkür ederim iyi temennilerin için cansın 🥰Teyzecigimin ellerinden öperim, benim yerimede dolsasip dondurma yiyin 🩷 iyi gelir anne eli
bende sıkıldım yaa. sıkıcı bir cumartesi gecesi ha ?ne yapmak istediğime karar vermeye çalışıyorum
evet, bi de bende uykusuzluk var onun getirmiş olduğu bi iç sıkıntı galiba bilmiyom ki.bende sıkıldım yaa. sıkıcı bir cumartesi gecesi ha ?
soğuklar gelse de rahat etsek yaa sıcaklardan yatılmıyor daevet, bi de bende uykusuzluk var onun getirmiş olduğu bi iç sıkıntı galiba bilmiyom ki.
kışı hep sevdim. ama adam akıllı kış yaşayamadım son zamanlarda. mis gibi mevsim. kıymetini bilmiyorlar kışın. illa buzullar erisin hep güllük güneşlik olsun istiyorlar.soğuklar gelse de rahat etsek yaa sıcaklardan yatılmıyor da
haklısın. hep kış da olmaz ama adam akıllı kış da yaşayamıyoruz evetkışı hep sevdim. ama adam akıllı kış yaşayamadım son zamanlarda. mis gibi mevsim. kıymetini bilmiyorlar kışın. illa buzullar erisin hep güllük güneşlik olsun istiyorlar.
pazartesi saah 10a kadar sallagitsin yaPortföyümü gözden geçiriyorumbu hafta çok acayip bir hafta olacak
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.