Bana ne😂kavga edesim var @Lotus nerdesin![]()
hiç bana ne diyip sıyrılamazsın buraya gel ve bana karşılık verBana ne😂
Karşılığı domates ya da yumurta ile falan mı istersin😂hiç bana ne diyip sıyrılamazsın buraya gel ve bana karşılık ver![]()
yaş pasta olarak karşılığını veririm eğer iş fiziğe dökülürse. seçimini yapKarşılığı domates ya da yumurta ile falan mı istersin😂
Nerde buldun sabah sabah yaş pastayı.yaş pasta olarak karşılığını veririm eğer iş fiziğe dökülürse. seçimini yap![]()
sen yumurta domates bulunca sorun yok ben yaş pasta bulunca mı şaşkınlık sebebiNerde buldun sabah sabah yaş pastayı.
Sabah yumurta olur domates olur 😂
He birde tüplü cikolata
Fışkırtayım mi sana😂
Ay sabah sabah yoramam kendimi @alcatraz kıymetliyimdir çırpı kollarım yorulur 😂sen yumurta domates bulunca sorun yok ben yaş pasta bulunca mı şaşkınlık sebebi
tüpe zam gelmiş doğal'a geçmek lazım diyollaaa lkadkldsa
fışkırt tatlım. ağzıma yüzüme.
boş tüpü de kafama fırlatmak ister misin ?
çekinme çekinme kasdkasjdas
onu da mı ben yapayım yaaa onu da mı askdjasdjaAy sabah sabah yoramam kendimi @alcatraz kıymetliyimdir çırpı kollarım yorulur 😂
Oynamıyorum ben ya😂onu da mı ben yapayım yaaa onu da mı askdjasdja
bana neOynamıyorum ben ya😂
Hiç de umrumda değil şuan 😂bana ne![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.