Nutella her seyi ile günaha davet gibi.nutellayı bulan adamın ne sucu var kasdjsakjdas
günahsa ben varım bu arada. yaz beni en başa.Nutella her seyi ile günaha davet gibi.
Kokusu, tadi, yarattigi bagimliligi.
Bas harfinin siyah bir n olmasi.
"Nigger" e atifta bulunmasi,irkci bir cikolata.
Valla un helvası sevmem ama irmik isteyen varsa kavururum 🤣🤣🤣Herkes ölmüş de ağlayanı.yok🤦
@nunu helva mi kavursak bunların hayrına 🥴
Gördüklerimi silmek istiyorum 🤦Allah canimi gec ve hayirli bir sekilde alsin, Nutellayi bulan adamin Allah belasini versin demekle meskulüm diye yazmaya girdim konuya.dddd
Kız @Tonyukuk kakuli birşey istiyormuş. O ne sen biliyor musun😅Valla un helvası sevmem ama irmik isteyen varsa kavururum 🤣🤣🤣
Tereyağlı sütlü ohhhhh 😁😁😁
Tmm senin icin de bir kaşik ararim nutella ya.ddGördüklerimi silmek istiyorum 🤦
Vallah bilmiyem kakuli ne kiKız @Tonyukuk kakuli birşey istiyormuş. O ne sen biliyor musun😅
Süreyya sen bana lazımsın olmaz canım ortim 😁😁😁Tmm senin icin de bir kaşik ararim nutella ya.dd
@Tonyukuk anlat bize o bilinmeziVallah bilmiyem kakuli ne ki
Helvaa kakaolu 🤣🤣Kakuli ne ya Allâh iyiliğini versin 😄
![]()
Olm plajda gir yüz güneşlen ne forumu 🤣Uzandım kumsalda foruma bakıyorum
Üçel helvası güzel. 😄Helvaa kakaolu 🤣🤣
Merhaba ben şeker fırlatan 🤣🤣🤣🤣
Allah seniiiiii 😂Kakuli ne ya Allâh iyiliğini versin 😄
![]()
Knk yeni çıktım yahu sürekli yüzecek halim yokOlm plajda gir yüz güneşlen ne forumu 🤣
Ben çok seviyan 😄Allah seniiiiii 😂
Gidiyorum ben ya🤭🤭
İrmik helvasını düşünürken gördüğüm tabloya🤭🤭🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.