Gelemiyor gelmesi gereken🥴Uykumun gelmesini bekliyorum.
Gelemiyor gelmesi gereken🥴Uykumun gelmesini bekliyorum.
Ben uyudum da uyandım ama 🤓 Pencere de açık kalmış. 😀Gelemiyor gelmesi gereken🥴
O zaman sen daha bekleye dur. Sıra önceliği bizim🤭🤭 bize uğrasın sonra sana🙈Ben uyudum da uyandım ama 🤓 Pencere de açık kalmış. 😀
Daha yeni başlamışken mi🤭Günün bitmesini bekliyorum.
Bitsin de uyuyalım. 🤓Daha yeni başlamışken mi🤭
Tabi sen önce uyuyup uyandıktan sonra tekrar uykusunu bekleyenlerdensin😅 hızlı yaşayan.Bitsin de uyuyalım. 🤓
Evet çünkü bu hayatın heyecanı meyecanı yok. 🤪Tabi sen önce uyuyup uyandıktan sonra tekrar uykusunu bekleyenlerdensin😅 hızlı yaşayan.
Ama, ama bir sürü yaşanacak heyecan varken, nasıl olmaz heyecan? Bakan gözlerinizi mi aldırdınız nedir🤭Evet çünkü bu hayatın heyecanı meyecanı yok. 🤪
Bende yok işte 🤓Ama, ama bir sürü yaşanacak heyecan varken, nasıl olmaz heyecan? Bakan gözlerinizi mi aldırdınız nedir🤭
Yarını düşünmeden zıplayınca bsn🤭🤭@Lotus şu enerjinden bir dal uzatsana kuzum, minnacık bir damla bile yeter bana.: ))
Nerden aşağı atayım seni?Bende yok işte 🤓
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.