vegi nedir merak ettimSoslu tavuk, vegi ve rice yaptım diğer ürünleride fulledim oturdum kaldı 4 buçuk saat
vegi nedir merak ettimSoslu tavuk, vegi ve rice yaptım diğer ürünleride fulledim oturdum kaldı 4 buçuk saat
vegi nedir merak ettim
buğlama sebze yapıyoruz bizde hepsini karıştırıp çok lezzetli oluyor vegi dendiğini bilmiyordum ^^Vegitable karnıbahar, havuç, patates, brokoli vs :)
buğlama sevze yapıyoruz bizde hepsini karıştırıp çok lezzetli oluyor vegi dendiğini bilmiyordum ^^
Afiyet olsun :)
Siz ne yiyorsunuzMüşterilere afiyet olacak biz yapıcıyız :)
Ay ben kendine yemek hazırladım sandım pardonMüşterilere afiyet olacak biz yapıcıyız :)
Ay ben kendine yemek hazırladım sandım pardon![]()
Siz ne yiyorsunuz
Bir sınırı mı var sizin yiyeceklerinizinBende ondan yiyorum ama çok değil
Bir sınırı mı var sizin yiyeceklerinizin
E öyle cümle kurunca sandım ki belli bir kotası varLimit yok ama insanı olarak sınır elbet var ağır yaşamlar modu olmaz
E öyle cümle kurunca sandım ki belli bir kotası var
Hıhım anladım bir arkadaşim da cafede çalişiyordu haftada sadece 1 defa, 1 dilim istediğinden yiyordu başka hakkı yoktu öyle bir şey düşündürmüştün banaYok ben yemiyorum yani :)
Onu bilmiyorum ama burası kurumsal neticede bakmazlar öyle yeme içmeyeHıhım anladım bir arkadaşim da cafede çalişiyordu haftada sadece 1 defa, 1 dilim istediğinden yiyordu başka hakkı yoktu öyle bir şey düşündürmüştün bana
Afiyet olsun 🤞Onu bilmiyorum ama burası kurumsal neticede bakmazlar öyle yeme içmeye
Afiyet olsun 🤞
Tokum ben :dDarısı sana olsun :))
Tokum ben :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.