şuan Chen'i arıyorum nerde bu kız :))
Hoş geldinnnnnşuan Chen'i arıyorum nerde bu kız :))
h.buldum tşklerHoş geldinnnnn
Nerelerdesin senh.buldum tşkler
işteyim çalışıyorum :) özlemişim gelem bi göreyim dedim seni nasılsın iyisindir inşlNerelerdesin sen
Sefa geldin çok iyiyim teşekkür ederim sen nasılsınişteyim çalışıyorum :) özlemişim gelem bi göreyim dedim seni nasılsın iyisindir inşl
iyiyim iyiyim allaha şükürler sağolasınSefa geldin çok iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Hangi diziye başladınişyerinde dizi keyfi yapak diyorum ama elime almışım dezenfenktan sivri sinek kovalıyorum :)) eşrefsizler rahat bırakmıyorda dizi izliyek :)
el chapo izliyorum son 5 bölüm kaldıHangi diziye başladın
Kaç sezon oel chapo izliyorum son 5 bölüm kaldı
Mr robot izliyorum bıraktım sonra devam edicemgece çalışırken çok dizi izliyorum artık dizi kalmadı :)
3 sezonKaç sezon o
Aksine beğendim ama başka bir şey için ara vermiştim sonra uygun zaman bulamadım başlamak içinpek sarmadı dimi seni o ben öle göz gezdirmiştim ilgimi çekmedi o
Kaç sezon olmuş ben sabredemiyorum ya hemen öteki bölüme geçmek istiyorum bölüm gelmiyor sezon bitiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.