jshsjshsjs keşke kankam olsan yaTatlı mı yicen kız
jshsjshsjs keşke kankam olsan yaTatlı mı yicen kız
Yedin mi 🥲🥲🥲🥲jshsjshsjs keşke kankam olsan ya
Anam ben daha uyumadım 😯😯😯😯Kahvaltı.: ))
Sağ ol canım, birlikte olsun...Anam ben daha uyumadım 😯😯😯😯
Afiyet bal şeker olsun 🤗
Şimdi balkonda seni andım burada başladı yağmur bir kaç saat önce okumuştum diye 🤣🤣Sağ ol canım, birlikte olsun...
Yağmur uyutmadı, ben kalkınca da durdu.: )))
gezme planı yapıyodum ya sjxjjdYedin mi 🥲🥲🥲🥲
Ne çektin beee oyunda bile iş yapıyorsun 🤣Ekli dosyayı görüntüle 6968
Mezarcı gibi evin etrafını kazdım ay yoruldum zombiler düşüp tuzaklara basınca eğleneceyiimmm 😈 hahahahahha
Kalemini çalıştırmayı dene dün geceki gibi 😊Sıkıldım diye bağırmak için hazırlanıyorum.
O kalem çalıştı alakalı alakasız şeylere de taslakta bekliyor.Kalemini çalıştırmayı dene dün geceki gibi 😊
Bazen yazana alakasız gelebilir ama şaheserdir...O kalem çalıştı alakalı alakasız şeylere de taslakta bekliyor.
Çocuklara da böyle laf yapıp mum gibi yapıyorsun dimi?Bazen yazana alakasız gelebilir ama şaheserdir...
Knk toparladın mı nasılsınyayın izliyorum
güya bugün ofise gidicektim. sabah 5 gibi ateşe uyandım hastaneye gittim. kan tahlili verdim ilaç tedavisine tekrar başladım. kanda normalin üzerinde itihap varmış. yanlış teşhis koydu önceki doktor galiba. covid negatif cpr pozitif cıktı devam istirahate. raporu uzattım halim tadım tuzum yok.Knk toparladın mı nasılsın
Üzdün be knk İyiki gitmişsin umarım ilaçlar iyi gelir. Bol sıvı tüketmeyi ihmal etmegüya bugün ofise gidicektim. sabah 5 gibi ateşe uyandım hastaneye gittim. kan tahlili verdim ilaç tedavisine tekrar başladım. kanda normalin üzerinde itihap varmış. yanlış teşhis koydu önceki doktor galiba. covid negatif cpr pozitif cıktı devam istirahate. raporu uzattım halim tadım tuzum yok.
tşk ederim sorduğun için.
sen nasılsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.