nerden bildin beeKonuşanlar mı
nerden bildin beeKonuşanlar mı
Çoğu kişi önyargı ile izliyor bizde dahil. Sarıyor.🤣nerden bildin bee![]()
benim aylar oldu sanırım bi kafeye gidip oturmayalı
Yapmalısınnnnnbenim aylar oldu sanırım bi kafeye gidip oturmayalı![]()
Sevmiyorum insanların sesinin uğultusunu dinlemeyi.Yapmalısınnnnn
oooo kıskandım bende yapcam bir şeyler..yüzüme c vitamini nem bombası bişeyler yapcam maskem kurusun diye bekliyorum
yağları atamıyoruz bari cildimize bakalım skjdjxnxoooo kıskandım bende yapcam bir şeyler..
2 3 yıldır o maskeleri takmaktan tavuk poposuna döndü yüzüm.yağları atamıyoruz bari cildimize bakalım skjdjxnx
bağışlamak istersen adres atim...2 3 yıldır o maskeleri takmaktan tavuk poposuna döndü yüzüm.
Kremler var sürmeye üşeniyorum.. Keşke her gün sürsem her çeşit krem jel bilmem ne var...
10 20 günde bir sürüyorum tarihleri geçince atıp yenilerini alıyorum lkdnjmfgşldknfg Bitiremiyorum asla lkdmg Eskiden kardşeimle kullanırdık biterdi o zaman 😬bağışlamak istersen adres atim...
off nasıl canım çekti şuan o ortamı10 20 günde bir sürüyorum tarihleri geçince atıp yenilerini alıyorum lkdnjmfgşldknfg Bitiremiyorum asla lkdmg Eskiden kardşeimle kullanırdık biterdi o zaman 😬
Keşke yakın olsak 3 5 kişi forumdak haftada bir el yüz bakım günü yapardık toplaşıpbirde kahve çekerdik.. Yanınada çikolata ohh
yaaa dimiii 😭😭😭off nasıl canım çekti şuan o ortamı
Nasıl kırıldıhayal kirikliligimla basbasayim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.