Ahhh beee.. sormaacim büyük, 10 kisi olmasalardi bari...
View: https://www.instagram.com/p/Cqi7iEONOj6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Geçmiş olsun çiçeğim ❤️Kediyi getirdim veteriner 1 de gelicekmiş boşu bosuna erken geldim 1 saattir bekliyorum. Allahtan kedim duruyor 🥲
Dua edin bugün ameliyat olacak. Stresliyim.
Kediyi getirdim veteriner 1 de gelicekmiş boşu bosuna erken geldim 1 saattir bekliyorum. Allahtan kedim duruyor 🥲
sorunsuz geçer insallah @nunu 🙏🙏Kediyi getirdim veteriner 1 de gelicekmiş boşu bosuna erken geldim 1 saattir bekliyorum. Allahtan kedim duruyor 🥲
Teşekkür ederim cansınız 💞
1 saat önce aradılar durumu iyi dediler. 6 da alcam birazdan çıkcam bende sağol kuzum.nasil gecti bittimii devam ediyormu?
bir an önce kendine gelse de bizde sevinsek (:Kedi sanarsın ameliyat olmamıs haraketlendi uyutmaya çalsııyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.