solo Q mu flex mi ? hangi dereceli ?Lol dereceli giricem @alcatraz gelirseniz knk yaz oyun bitimlerinde bakcem.
stalk .s.s yine odalarda sürtüyo....
aynen .s.s biz de bilmiyorduk yaa hayat öğretiyo işte 🚬Ne odalari onlar yaw, sohbet odasimi vsr twitterde? Bunu sorsam cok mu cahilce olacak djsjjd linclemeyin beni
aynen .s.s biz de bilmiyorduk yaa hayat öğretiyo işte 🚬
twitterı kapatsam kafamdaki pek çok sekme kapancak gibi geliyo ama işte yapamıyorummmmm .s.s
Stalk olayini cok uzun zaman önce biraktim, yoksa kafayi yiyordum piskopata baglamaya ramak kaliyordum, saldim çayira sdjdjdjd tavsiye ederim😁
şu hayattaki en büyük meşgalem ve heyecanım bu stalklar... bi ara uzunca bi süre ben de bırakmıştım ama böle böle ritmimizi bulcaz hdjhdg
ya aslında ben bilinçli de yapmıyorum. bazen transa geçiyorum çok saçma bişeye du bi bakayım diyorum sonra bilgiler şelale.. insanlara da açıklayamıyorum neden böle bişey yaptığımı.. eski sevgilimi ayrıldıktan sonra bi seneden fazla süre stalklamadım umrumda değildi aslında mesela. sonra bi sabah uyandım ve öğrenmem gereken bişiler var hissediyorum dedim. o gün nişan storylerini izledim :))))) arkadaşlar sordu neden onca zaman sonra şimdi diye mesela açıklayamadım... her şeyi izlemeye gelmişim ben bu hayata... ama işte zamanı gelince izleyebiliyorum onu da, içgüdüsel bişi güncel sürüm olarak doğuştan yüklenmiş bünyeye hjghdklÇok hayal kırıklığına ugradim stalk yüzünden 😒🥺 artik hayallerim kırılmasın kdjdjsj bende birakamiyordum, sey olarak görmede basladim zaman kaybi, bakiyorum ömrümün 10 dk stalk yüzünden gecmis, hemen pişman oluyorum hdjdjd
girdin mi ?depresyona gircem az sonra
Geçmiş olsun toparladın mı bariHastaneden çıktım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.