Şu An Ne Yapıyorsunuz?

CaT

🎈
Board Admin
Bu icinden ne geçiyor ya yazılacak ti aslinda, buraya baska birsey yazilmasi gerekti

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
yuvarlanıyorumm yatağın içinde xudbf

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
stalk .s.s yine odalarda sürtüyo....

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ne odalari onlar yaw, sohbet odasimi vsr twitterde? Bunu sorsam cok mu cahilce olacak djsjjd linclemeyin beni
aynen .s.s biz de bilmiyorduk yaa hayat öğretiyo işte 🚬
twitterı kapatsam kafamdaki pek çok sekme kapancak gibi geliyo ama işte yapamıyorummmmm .s.s

CaT

🎈
Board Admin
aynen .s.s biz de bilmiyorduk yaa hayat öğretiyo işte 🚬
twitterı kapatsam kafamdaki pek çok sekme kapancak gibi geliyo ama işte yapamıyorummmmm .s.s

Stalk olayini cok uzun zaman önce biraktim, yoksa kafayi yiyordum piskopata baglamaya ramak kaliyordum, saldim çayira sdjdjdjd tavsiye ederim😁

pumpkin🌸

Elmas Üye
Stalk olayini cok uzun zaman önce biraktim, yoksa kafayi yiyordum piskopata baglamaya ramak kaliyordum, saldim çayira sdjdjdjd tavsiye ederim😁

şu hayattaki en büyük meşgalem ve heyecanım bu stalklar... bi ara uzunca bi süre ben de bırakmıştım ama böle böle ritmimizi bulcaz hdjhdg

CaT

🎈
Board Admin
şu hayattaki en büyük meşgalem ve heyecanım bu stalklar... bi ara uzunca bi süre ben de bırakmıştım ama böle böle ritmimizi bulcaz hdjhdg

Çok hayal kırıklığına ugradim stalk yüzünden 😒🥺 artik hayallerim kırılmasın kdjdjsj bende birakamiyordum, sey olarak görmede basladim zaman kaybi, bakiyorum ömrümün 10 dk stalk yüzünden gecmis, hemen pişman oluyorum hdjdjd

pumpkin🌸

Elmas Üye
Çok hayal kırıklığına ugradim stalk yüzünden 😒🥺 artik hayallerim kırılmasın kdjdjsj bende birakamiyordum, sey olarak görmede basladim zaman kaybi, bakiyorum ömrümün 10 dk stalk yüzünden gecmis, hemen pişman oluyorum hdjdjd
ya aslında ben bilinçli de yapmıyorum. bazen transa geçiyorum çok saçma bişeye du bi bakayım diyorum sonra bilgiler şelale.. insanlara da açıklayamıyorum neden böle bişey yaptığımı.. eski sevgilimi ayrıldıktan sonra bi seneden fazla süre stalklamadım umrumda değildi aslında mesela. sonra bi sabah uyandım ve öğrenmem gereken bişiler var hissediyorum dedim. o gün nişan storylerini izledim :))))) arkadaşlar sordu neden onca zaman sonra şimdi diye mesela açıklayamadım... her şeyi izlemeye gelmişim ben bu hayata... ama işte zamanı gelince izleyebiliyorum onu da, içgüdüsel bişi güncel sürüm olarak doğuştan yüklenmiş bünyeye hjghdkl

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Limonlu yeşil çay boğazlarım fena

• sigara
Tepkiler: CaT
Üst Alt