Babannne ne yeleği giyen kediler geldi aklıma birden ya seninki modern olmuşSanada kazak dikeyim 🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 5373
Babannne ne yeleği giyen kediler geldi aklıma birden ya seninki modern olmuşSanada kazak dikeyim 🤣🤣🤣
Acilen seni kostümünle görmemiz lazımUyandım, üstüm açık uyuyakalmışım. Teletabi kostümümü giymiş olsaydım üşümezdim. Tshirtle üstüme karlar yağmış gibiyim
Ay hiç sevmedi ama bunu bana ne giydirdin ya der gibi bi baktı 🤣🤣🤣Babannne ne yeleği giyen kediler geldi aklıma birden ya seninki modern olmuş
kediye bile crop yapıyorlar artik fbdbdbdbsSanada kazak dikeyim 🤣🤣🤣
Geçmiş olsunHastaneden çıktım![]()
aşırı bağımlılık yapıyo o beaynaya bakıp muharrem ince dansı yapıyorum gjxiwhrjciwnfhdj allah kahretsin gjxndbfbebr
neyse ki uzi açtım olayı tamamen dağıttı , hepinize benim gibi tertemiz delirmeler diliyorum gjdjdjraşırı bağımlılık yapıyo o be
deli var kaçınneyse ki uzi açtım olayı tamamen dağıttı , hepinize benim gibi tertemiz delirmeler diliyorum gjdjdjr
o zaman tmm 💕💕💕💕yokkk bee zararsız deli
![]()
Çok fazla genç yapıyor o dansı bence çok eğlenceli gençlere en hitap eden aday ince ve çok fazla gençten oy alcak diye düşünüyorum.aynaya bakıp muharrem ince dansı yapıyorum gjxiwhrjciwnfhdj allah kahretsin gjxndbfbebr
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.