Şu An Ne Yapıyorsunuz?

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Çok fazla genç yapıyor o dansı bence çok eğlenceli gençlere en hitap eden aday ince ve çok fazla gençten oy alcak diye düşünüyorum.
kanka benim ki siyasi bi durum degil sabah delilige vurdum jfjdnenr

Kitap okumak için kendime gaz vermeye çalışıyorum olmuyor

• sigara
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kitap okumak için kendime gaz vermeye çalışıyorum olmuyor
İlk üç dört sayfayı şu kadar sürede okurum ben diyerek süre ver kendine sonra bak süreye

Derken o ilk sayfaları okuduğunda zaten o kitaba başlamış ve konu şekillenmiş olacak kafanda

hebele hübele

Altın Üye
bi sevgilim vardı adam randomdan anlamazdı atınca bu ne saçmasalak şeyler yapıyosun demişti
zirzop ne anlar ben onu nerden buldumdu
gece gece böyle salaksaçma şeyler düşünüyom umarım uyurum

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
bi sevgilim vardı adam randomdan anlamazdı atınca bu ne saçmasalak şeyler yapıyosun demişti
zirzop ne anlar ben onu nerden buldumdu
gece gece böyle salaksaçma şeyler düşünüyom umarım uyurum
oha telefonu agzina soksaydın djsjsjdhd şöylemesine

phone-day%C4%B1.gif

• Haha

CaT

🎈
Board Admin
Eskiden köyde anneannemlerde kalinca, sabah ezanindan cok korkardim, hemen devam uyumaya calisirdim.. hocanin sesi acayip kalındı.. ya hoca degismis yada büyümüsüz, uyandim her yer zifiri karanlik sabah ezanini dinledim.. yalniz başıma korkusuzca, beni çılgın! 🥲

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Eskiden köyde anneannemlerde kalinca, sabah ezanindan cok korkardim, hemen devam uyumaya calisirdim.. hocanin sesi acayip kalındı.. ya hoca degismis yada büyümüsüz, uyandim her yer zifiri karanlik sabah ezanini dinledim.. yalniz başıma korkusuzca, beni çılgın! 🥲
Bizim köyün hocası da (akrabamız olur)

Yazın köye gittiğimizde Sabaha kadar bizimle pis espriler yapıp kahkaha ile gülerdi köyün o sessizliğini inletir sonra ezan okumaya diye gidip yatıp uyurdu jfxjj 4 5 kız Bi de hoca jfjxj arayıp bulamadığı nimet gibiydi

Sonra köylüler arada kendisini kınayınca korkunç uykulu sesi ile ezan okurdu ahh taaa gençliğime gittim ya

• Haha

CaT

🎈
Board Admin
Bizim köyün hocası da (akrabamız olur)

Yazın köye gittiğimizde Sabaha kadar bizimle pis espriler yapıp kahkaha ile gülerdi köyün o sessizliğini inletir sonra ezan okumaya diye gidip yatıp uyurdu jfxjj 4 5 kız Bi de hoca jfjxj arayıp bulamadığı nimet gibiydi

Sonra köylüler arada kendisini kınayınca korkunç uykulu sesi ile ezan okurdu ahh taaa gençliğime gittim ya

Jjkjkj yaa @Chen , ben hocayi hic tanimiyordum.. ama bastirilmis duygulu insanlar hep daha derin ve yoğun yasarlar o duyguyu.. ")

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yürüyorum

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Tatile kıyıköye gittik bir hoca var ezan okuyor. Nağmeli nağmeli uzata uzata uzun hava roman havası karışımı okudu.. çingene hoca herhalde
Beni aldı bir gülme ulan günah ama gülüyorum napayım.

CaT

🎈
Board Admin
Tatile kıyıköye gittik bir hoca var ezan okuyor. Nağmeli nağmeli uzata uzata uzun hava roman havası karışımı okudu.. çingene hoca herhalde
Beni aldı bir gülme ulan günah ama gülüyorum napayım.

Ṣey aklima geldi, bi video vardi hoca birazdan gamzedeyimm e girecek diye jdjdj bana denk gelmez öyleleri 🤣🤣

Üst Alt