Şu An Ne Yapıyorsunuz?

CipraLex

Gümüş Üye
Kelle paça çorbası içiyorum. Mis gibim. Serin İstanbul havasında iyi gidiyor...:D

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gyan mudra'yı kullan. Bende çok işe yarıyor. Basit iki parmak hareketi sadece.
Biliyormuşum. Sanırım bir kaç gündür stres ve üzüntü fazla geldi. Gergin ve kaygılıyım. Bu yüzden sanırım nefesle birlikte denedim muhtemelen sorun bende 🥲 yine deneyeyim teşekkür ederim ❤️

forumtutkunu

Platin Üye
İpini koparan bize geliyor. Küçük cins tatlı bir köpek mama kabı ağzında annemin peşinde dolanıyordu :honk:

Son düzenleme:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Trandyol da iyice kötü firmalar ile çalışıyor.Aldığım pufun uzaktan yakından alakası yok görselle..iade için eve gelmiyormuş sürat kargo bir daha sürat kargo ile çalışan firmadan bir şey almayacağım.😖🤦

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
İpini koparan bize geliyor. Küçük cins tatlı bir köpek mama kabı ağzında annemin peşinde dolanıyordu :honk:
Abisi bizim kediye dün iç dış parazit yaptım. İshali daha düzelmedi 3 gün içinde belli oluyormuş. Sende bir kedi baktığın için önerin var mı başka ne yapabilirim. Kuru mama veriyorum. 1 kere pirinç haşladım.. bu sabahta patates.. karnı şişti biraz o indi keyfide yerinde ağrısı var gibi hiç durmuyor.

forumtutkunu

Platin Üye
Abisi bizim kediye dün iç dış parazit yaptım. İshali daha düzelmedi 3 gün içinde belli oluyormuş. Sende bir kedi baktığın için önerin var mı başka ne yapabilirim. Kuru mama veriyorum. 1 kere pirinç haşladım.. bu sabahta patates.. karnı şişti biraz o indi keyfide yerinde ağrısı var gibi hiç durmuyor.
Keyfi yerinde olduğu için durmuyordur :honk: ben de ponçikle yeni şeyler öğreniyorum, fikrim yok :honk:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Dizi izliyorum (La Casa De Papel)
O kadar çok kaliteli şey izledikten sonra fazla yavan geldi bu.
Ama bitireceğim bu sefer.

Üst Alt