Benimde ilk tulumba denemem öyle olmuştu.Benim Churros'lar berbat oldu.: ))))
Bir daha o tip tarif hiç denemedim.

Benimde ilk tulumba denemem öyle olmuştu.Benim Churros'lar berbat oldu.: ))))
Bu saatte kim getiricek tatlı yahuSon anda vazgeçtim, kodu girmedimyatıp zıbarmalıyım
![]()
Dün o saatte ne yapıyordum bende hatırlamıyorum ama şuan az önce öğretmenler günü için şirketin sosyal medya hesaplarına bir resim ayarladım ve kahvemi içiyorum...@CipraLex napiyo acana diye düsünüyomm
7 40 iş başımı yaptınız 😵Dün o saatte ne yapıyordum bende hatırlamıyorum ama şuan az önce öğretmenler günü için şirketin sosyal medya hesaplarına bir resim ayarladım ve kahvemi içiyorum...![]()
Genelde 06:50 gibi ofisi açıyorum. Çayı demliyorum sonra akşamdan kalan işler için atölyeye iniyorum. Sabahtan işleri toparlayınca günün kalanında iş çıkmazsa film falan izliyorum...7 40 iş başımı yaptınız 😵
O istanbul trafiğinden bir zamanlar bende nasibimi almıştım.Evlenince kaçtık istanbuldan 🤣🤣🤣 burası aşırı sakinGenelde 06:50 gibi ofisi açıyorum. Çayı demliyorum sonra akşamdan kalan işler için atölyeye iniyorum. Sabahtan işleri toparlayınca günün kalanında iş çıkmazsa film falan izliyorum...
Erken gelmemin sebebi İstanbul trafiği. Sabah ilk otobbüsle 20 dakikada geliyorum. Bir sonraki seferle ortalama 40-50 dakika sürüyor yol. Bir sonraki sefer le ise Allah bilir diyelim...![]()
Reklam olmasın açık yerler varBu saatte kim getiricek tatlı yahu
Biri ince işler peşindeyim deyince yanlış anlayan bir ben mi varım acaba merak ediyorum...İnce işler peşindeyim
Ben hiç bişe anlamadım. Bir şeyle uğraşıyor herhalde diye düşündüm. Şuanlık bir tek sensin gibi 🤣🤣🤣Biri ince işler peşindeyim deyince yanlış anlayan bir ben mi varım acaba merak ediyorum...![]()
Valla aklıma neler neler geliyor. Misal gelenlerden birini yazıyım.Ben hiç bişe anlamadım. Bir şeyle uğraşıyor herhalde diye düşündüm. Şuanlık bir tek sensin gibi 🤣🤣🤣
Cansu ablamız çok derin bakmış...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.