Buraya mi atmışım ben bunu ya 😂🤣
Onları kim motive ediyor acep 😛😛Bunlardan çok daha büyük dertlerim var şuan 😂 bunları işletme birimi hallediyor 😁
Milli birim aklını aldı senin😂Buraya mi atmışım ben bunu ya 😂🤣
Perimiz iş bıraktı motivasyonsuz kaldım 😁Onları kim motive ediyor acep 😛😛
Valla son 3 günde akıl filan kalmadı 😂Milli birim aklını aldı senin😂
Ne yaptiniz periye hunharca başına mi toplandiniz🤭🤭Perimiz iş bıraktı motivasyonsuz kaldım 😁
Kolaylıklar diliyorum. Başlangıçlar hep zor🤗Valla son 3 günde akıl filan kalmadı 😂
Hızlı yaşa genç öl akımına kaptırdı kedini galiba 🤣 kayıplarda perimiz 😁Ne yaptiniz periye hunharca başına mi toplandiniz🤭🤭
Bana gönder ikna edeyim onu 🤭🤭Hızlı yaşa genç öl akımına kaptırdı kedini galiba 🤣 kayıplarda perimiz 😁
Kendini ikna et gel hadi o zaman 🤣😂Bana gönder ikna edeyim onu 🤭🤭
ağa beeee, o zaman sana bu zorlu yolda kolaylıklar dilerimÖyle bi olay değil bu gelip yapabileceğin bişey yok 😂
O peri biraz ormanda hava aldı geldi 😂😂Kendini ikna et gel hadi o zaman 🤣😂
Valla çok ihtiyacim var şu ara 😂O peri biraz ormanda hava aldı geldi 😂😂
Şimdi motive eder seni😂
Okus pokus. Üç vakte kadar yeni haber geliyor. Gülümse 😂Valla çok ihtiyacim var şu ara 😂
Hadi inşallahOkus pokus. Üç vakte kadar yeni haber geliyor. Gülümse 😂
Yooo tam aksine. D bereketliforum laneti mi demek istiyorsun sen yani şimdi ?!?! askdjaskd
bol kazançlar o haldeYooo tam aksine. D bereketli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.