Uykuya direniyorum şarkı dinleyerek.
Uykuya direniliemiii, gelirse cat diye uyursunn
Uykuya direniyorum şarkı dinleyerek.
Valla öyle oldu. BayılmışımUykuya direniliemiii, gelirse cat diye uyursunn
bende pusuya geçtim.81. bölüm galiba. 1 yılda anca ilerledim. bayıyor bazen. ara veriyorum, sonra devamkee58e başladıydım. 97e kadar devam
forum laneti mi demek istiyorsun sen yani şimdi ?!?! askdjaskdForuma üye olduğum günden bu yana çalışıyorum 😂
Degilimmmmm degilimmmmm ama miskin de değilim okuldayım 😁Pazar miskinligi ve pazartesinin paniği😂
@Lastearth pazartesiye hazır mısın🤭🤭
öğrencilere örnek olmaya mı çalışıyorsun ajdksajdaDegilimmmmm degilimmmmm ama miskin de değilim okuldayım 😁
Geliyorlarrrr @Lastearth koşa koşa 😂😂Degilimmmmm degilimmmmm ama miskin de değilim okuldayım 😁
Bazı eksikleri tamamlamaya çalışıyorum diyelimöğrencilere örnek olmaya mı çalışıyorsun ajdksajda
Böyle giderse ben kaçağım koşa koşa 😂Geliyorlarrrr @Lastearth koşa koşa 😂😂
Peceteler hazır mı? Gözler ve burunlar için? Birde yanına spor ayakkabı aldın mı😂Böyle giderse ben kaçağım koşa koşa 😂
kolay gelsin kral, umarım halledersin bi an önceBazı eksikleri tamamlamaya çalışıyorum diyelim
Bunlardan çok daha büyük dertlerim var şuan 😂 bunları işletme birimi hallediyor 😁Peceteler hazır mı? Gözler ve burunlar için? Birde yanına spor ayakkabı aldın mı😂
Bu gün hallettim halettim edemezsem yarın tası tarağı toplayıp kaçmayı planlıyorum 😂kolay gelsin kral, umarım halledersin bi an önce
konum at akşam 9'a kadar yardım edebilirimBu gün hallettim halettim edemezsem yarın tası tarağı toplayıp kaçmayı planlıyorum 😂
Öyle bi olay değil bu gelip yapabileceğin bişey yok 😂konum at akşam 9'a kadar yardım edebilirim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.