Ooooo beş taş mi oynuyoruz haydi topla tayfayi @HolySpectre hemen🤭🤭Gercekten bana gore seyler degil. Oyunu oynamayi bilenin oynamasindan yanayim @Lotus mesela 😂
Ooooo beş taş mi oynuyoruz haydi topla tayfayi @HolySpectre hemen🤭🤭Gercekten bana gore seyler degil. Oyunu oynamayi bilenin oynamasindan yanayim @Lotus mesela 😂
Hadi ben beceremiyorum siz neden oynamiyorsunuz 😂 konuyu kivirmayi iyi biliyorsunuz, bence yapabilirsiniz 😂Ooooo beş taş mi oynuyoruz haydi topla tayfayi @HolySpectre hemen🤭🤭
Ay ben yine neyi karıştırdım @alcatrazHadi ben beceremiyorum siz neden oynamiyorsunuz 😂 konuyu kivirmayi iyi biliyorsunuz, bence yapabilirsiniz 😂
Bende anlamadim biz bu duruma nasil geldik yauuAy ben yine neyi karıştırdım @alcatraz
@HolySpectre Ben sen önce fotoğraf at demiştim sana neyi kıvırıyoruz anlamadım ki😅
Ah benim aklım havada da senden beklemezdim. Aklın nerde kim bilir @HolySpectre 🤭🤭Bende anlamadim biz bu duruma nasil geldik yauu
Benim kafa az gidik bu ara senden asagi kalir yanim yok 😄Ah benim aklım havada da senden beklemezdim. Aklın nerde kim bilir @HolySpectre 🤭🤭
Cinsiyetçilige karşıyiz insan insandır falan filan gibi şeyler 🤣😂Erkek sandım önce sonra içindeki pembeyi görünce kadın mı acaba dedim sonra sakalı var gibi geldi kafam çok karıştı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.