View: https://www.instagram.com/reel/CwOJMTxIMH4/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
@Lotus un bebekligini buldum 😂🤣
Bundan benim de haberim yoktu. Birde simdi cekip atsanaa 😂@HolySpectre sizi dava edeceğim🤭
Neden benim bilgilerimi sızdırıyorsunuz😂😂 iyi korumalıydınız beni ve bilgilerimi
@Lastearth aynı ben🤭
@HolySpectre beyy sizi önden alalım lütfen, tanışmış oluruz bilmek kaçıncı yüz kez 🤪Bundan benim de haberim yoktu. Birde simdi cekip atsanaa 😂
@HolySpectre beyy sizi önden alalım lütfen, tanışmış oluruz bilmek kaçıncı yüz kez 🤪
Gözleriniz kanar bak. Basiniza geleceklerden habersizsiniz 😅evet yaaa, uzun zamandır ortalarda yoktun gelişinin bi şeyi olsun@HolySpectre
o onların bakış açısıGözleriniz kanar bak. Basiniza geleceklerden habersizsiniz 😅
Bir kere bir arkadasin eglencesinde beni zorla piste atmislardi. Öyle oynayamiyordum ki, zorla cikarmaya calismislardi bu seferde ben cikmamistim 😄 tabi ickiliydimbilmemne. Bu goz kanatici performasimdan sonra bir daha teklif etmediler
@HolySpectre Sen sürekli kızlar seni rahatsız eder diye korkuyor musun ne? @alcatraz gözlerin kanamaz bastır 🤭🤭Gözleriniz kanar bak. Basiniza geleceklerden habersizsiniz 😅
Bir kere bir arkadasin eglencesinde beni zorla piste atmislardi. Öyle oynayamiyordum ki, zorla cikarmaya calismislardi bu seferde ben cikmamistim 😄 tabi ickiliydimbilmemne. Bu goz kanatici performasimdan sonra bir daha teklif etmediler
Şöyle hoşunuza gider ancak, bu salak ne yapmaya calisiyor acaba yaaa deyip kendi aranizda gülersiniz 😄
est. o nasıl söz ?Şöyle hoşunuza gider ancak, bu salak ne yapmaya calisiyor acaba yaaa deyip kendi aranizda gülersiniz 😄
Gercekten bana gore seyler degil. Oyunu oynamayi bilenin oynamasindan yanayim @Lotus mesela 😂est. o nasıl söz ?
komik gelir ama hakaret edemeyiz yakışmaz bize![]()
ama biz seninkini merak ettik kanka alkdkaskdjlaGercekten bana gore seyler degil. Oyunu oynamayi bilen oynamasindan yanayim @Lotus mesela 😂
Tam adamininkini merak etmissiniz 😂ama biz seninkini merak ettik kanka alkdkaskdjla
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.