Ayy ben biraz uyumuşum Yaa @tekmiyek sevdi gibi buraları ne dersin @HolySpectre@Chen cim anlat bakimmm
Ayy ben biraz uyumuşum Yaa @tekmiyek sevdi gibi buraları ne dersin @HolySpectre@Chen cim anlat bakimmm
sevilmeyecek bir forum mu aşk olsun. İçinde sen varsın bikereeAyy ben biraz uyumuşum Yaa @tekmiyek sevdi gibi buraları ne dersin @HolySpectre
Ahh ahhh sineğin bile karnı doydu ben hala yemek söyliycem.Uyanır uyanmaz elimi sinek isirdi uyanmama yardımcı oldu
Evet çok yürüdüm ama malesef özel mesaj yolları kapalı imiş. Genelden bu kadar efor harcayabildim. @Chen artık naparsan yap beni askljdhaksjhdYalnız @Adrasteia ya söylediği bir söz takdirini aldi ya
Chen beni tanıdığı için güven duyman filan bişiler demiş
Evet @Adrasteia çok mini mini minnoş çok eğlenceli aşiri enerjik biri triplü değil küsmez garantisi paket açildiktan sonra 5 yıl
Sen elinden geleni yaptin metin ol tekmiyekEvet çok yürüdüm ama malesef özel mesaj yolları kapalı imiş. Genelden bu kadar efor harcayabildim. @Chen artık naparsan yap beni askljdhaksjhd
Yemek kalıyor mu ki bu saatten sonra yaAhh ahhh sineğin bile karnı doydu ben hala yemek söyliycem.
İstanbul dada aç kalacak değiliz ya.Yemek kalıyor mu ki bu saatten sonra ya
((: elimden geleni yapsam yerinde duramazdı yapmamışımdır benceSen elinden geleni yaptin metin ol tekmiyek
ben inatçı biriyim. başka bir arkadaşa söz verdim bırakmam diye. o uyudu sanırsamKimse yokken alayım.
Neyi kazandın ya?ben inatçı biriyim. başka bir arkadaşa söz verdim bırakmam diye. o uyudu sanırsamşimdi sana kaptıracak değilim. kazandım gerçi iddaam onunlaydı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.