Bu bir teklif mi ?Ne yicez ya?
Şu an yesem , kfc yada hamburger yemek isteyebilirdim. Ta ki programı açtığımda önüme çıkıp fikrimi değiştircek yemekleri görene kadar.Yo, fikir belirtme şeysi.
Sevmediklerinin hepsi hemen hemen. İllede sağlıklımsı olacaksa ton balıklı sandviç yada ızgara tavuklu salata yerdim.KFC sevmiyorum, döner sevmiyorum, adana falan sevmiyorum, kanat istemiyorum.
Ben ne yiyeceğim ya?
Senin fikrini değiştiren yemekler nedir?
Pizza patso ızgara hamburger bu saatte genelde bulabileceklerin en azından uygulamalardan bunlar.Sağlıklı olsun gibi takintilarim yok be, aç olduğumda canımın her istediğini yerim.
Ama canım genellikle bir şey çekmez, burada tıkanıyorum ben.
Yalnız yediğine göre yapamamışım ((:Tavuklu pilavda karar kılmış bulunmaktayım..
Yardımların için teşekkür ediyorum, elimden geleni yaptın. :gül:
Hakkımda bilmediğin çok şey var öğrenmek istermisin ?Işınlanma şansın var da ben mi bilmiyorum? .d
ilginç olanları listenin en üstüne alalım?Hakkımda bilmediğin çok şey var öğrenmek istermisin ?
Almayalım public data değil bunlar (:ilginç olanları listenin en üstüne alalım?
@Klaus teşekkürler kuzum.
Bilmemek değil öğrenmemek demişler.Neler de biliyoruz..
@Chen cim anlat bakimmmChen anlatır sana ya ahshdjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.