Nicklerin yanındaki zarf olabilir mi?Nickler değil, senin nickin ilgi alanımda şu an. Ama tıklamadığım yeri kalmadı profilinin. Aramızdaki iletişimin engeli xenforo muymuş.
Nicklerin yanındaki zarf olabilir mi?Nickler değil, senin nickin ilgi alanımda şu an. Ama tıklamadığım yeri kalmadı profilinin. Aramızdaki iletişimin engeli xenforo muymuş.
Trollendiğimi düşündüğüm oluyor bazı bazı. Oysaki ne kadar kolay değil mi bir tık (:Nicklerin yanındaki zarf olabilir mi?
Valla ben trollemedim bu sefer.Trollendiğimi düşündüğüm oluyor bazı bazı. Oysaki ne kadar kolay değil mi bir tık (:
Bende diyorum ya bu mesaj kutusu bi sende olmasa gerek , bendede vardır. Hani tıklanıp yazılıyorsa. Ben yapamadım sen yaparsın diye dedim.Valla ben trollemedim bu sefer.
Profil kısmına girme diyorum sana, ısrarla profil kısmına girip orada arıyorsun. .d
Hatırlamıyorum ki. .dBende diyorum ya bu mesaj kutusu bi sende olmasa gerek , bendede vardır. Hani tıklanıp yazılıyorsa. Ben yapamadım sen yaparsın diye dedim.
Hangi sefer trollemiştin acaba çok mu iyimserim onuda anlamamışım.
Bak bazen yetmediğini düşününce editliyor insan (: Birbirimizden öğrenebileceğimiz şeyler olabilir. Sen mesajlarımı kapattım ben demiştin. İnandım tekrar aradım profilinde. bir daha yemiycem bunu.Hatırlamıyorum ki. .d
Arada trollemişimdir hafifçe..
asdfhdhsBak bazen yetmediğini düşününce editliyor insan (: Birbirimizden öğrenebileceğimiz şeyler olabilir. Sen mesajlarımı kapattım ben demiştin. İnandım tekrar aradım profilinde. bir daha yemiycem bunu.
Keşke trip mode : yazmam bi daha. Desem hayat ne kadar kolay olurdu. Diyemiyorum ki.asdfhdhs
Bak, orada trollemişim işte. .d
Evet, düzenleyebiliyor tabii ki, bunun için var o buton.
Ama sen her defasında yapıyordun bi' ara ve uzun uzun da yazıyordun. .d
Çözüm adamıyım ben, boş vercem tabi ki. çözülmek istemeyen soru mu olur. Oluyor bazenBen de trip atmayı bilmiyorum, boş ver. .d
Demin pantolon üzerime yapıştı yazsam mı diye düşünüyordum aklına geleni yaz kısmına. Birden şehre bişi çöktü. Aynı şehirde olduğumuzu anladım bu sayede.Bu ne rüzgar be! Ne oluyor böyle?
istendikten sonra herkes ulaşılır. istemeyene su olsan varamazsın. laflara hele hele sanırsın cahit sıtkı tarancıNe kadar da ulaşılamaz bi bayan![]()
Ondan nasibini almayan yok sevgili @dinamickaygısız yalnız değilsiniz efenim.Bir dönem dersimi aldım bu konuda sevgili tekmiyek![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.