Ne oldu kavga mı varHayır öyle oynayacaksak ben de, beni yüz yüze görmüş biri olarak @HolySpectre 'yi çağırırım! asdfhshssh
çen bana şahitmi buluyon çen. @Chen benden önce üye olan biri olaraktan onu tanırsan güven addeder diyine şeettimdi. yoksa tanımadığım kişinin şahitliğini ne yapayım (: ben kendim tanırım hem. çenni gidi çenniHayır öyle oynayacaksak ben de, beni yüz yüze görmüş biri olarak @HolySpectre 'yi çağırırım! asdfhshssh
Gel canım gel, anlatacaklarımız var....Ne oldu kavga mı var![]()
Ya şunu yapmaaağ..çen bana şahitmi buluyon çen. @Chen benden önce üye olan biri olaraktan onu tanırsan güven addeder diyine şeettimdi. yoksa tanımadığım kişinin şahitliğini ne yapayım (: ben kendim tanırım hem. çenni gidi çenni
Alışık değilim forum kültürüne, düz yazıp enter basmak varken. Alışmaya çalışmıyorumda. Sana bakıp gidicem.Ya şunu yapmaaağ..
Mesajı editleyip sonradan uzun uzun yazıyorsun, hep tesadüfen görüyorum.
![]()
Seninle anlatacağız, of hiç dahil olmuyorsun konuya ama ya..Dinliyorum
![]()
Maç izliyorum çünküSeninle anlatacağız, of hiç dahil olmuyorsun konuya ama ya..
Alışık değilim forum kültürüne, düz yazıp enter basmak varken. Alışmaya çalışmıyorumda. Sana bakıp gidicem.
Özel mesaj nasıl atılıyor hala çözemedim, o yüzden hala tanışamadık. Buda değişik bir yol oluyor gerçi sevmedim değil.Seninle anlatacağız, of hiç dahil olmuyorsun konuya ama ya..
Tamam, sorryMaç izliyorum çünkü
![]()
Sende anlatabilirsin bence, yada direk uygulamalı mesaj atsan ben sanırım cevap verebilicek kadar kullanıyorumdur bilgisayarı.Chen anlatır sana ya ahshdjs
Demin anlatmaya çalıştığım şey bu olabilir, sakin ama bezmiş ((: asjdhajkshd gülesim geldi çok tatlı
Açlık ağrı yapar başta.Sanırım bütün gün bir şey yememiş olmanın zararı bu baş ağrısı.
Ben bi' zıkkımlansam mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.