Sen üzülme , izlerim.Şu az önceki kenarda biraz üzülüp gelelim bari..
Sen üzülme , izlerim.Şu az önceki kenarda biraz üzülüp gelelim bari..
O zaman sen üzül, ben beklerim.Sen üzülme , izlerim.
Ben beklersem üzülürmüsün ?O zaman sen üzül, ben beklerim.
Ben üzülmem, üzerim.Ben beklersem üzülürmüsün ?
nasıl üzersin. işime gelene cevap verdim farkettin mi (: @Chen arkadaşa söylermisin benim saçma sapan biri olduğumu şüphelenmesin boş yereBen üzülmem, üzerim.
@Chen avukatim değil balımsu oChen senin avukatın mı ya, bi' rahat bırak kızı sjsjsjjs
Sıkıntı yok bu arada, takilmacağğ..
Ben gazandığıma bakarım. Döndüğünde kim öle kim kala demiş birisi. kimdi o acabaŞimdilik buralar senin çünkü süslenip puslenip çıkmam gerek!
Ama dönüşüm felaket olacak..
Bekle beni yine gelicem diyorsun. Tamam.Bu konu kimsenin ölümüyle kapanmaz tamam mı! Ben kapandı dersem kapanır..
süslenip püslenip dışarı çıkıp burayamı bakıyorsun. bazen hiç eğlenceli değil demek ki dışarrzııNe yapıyorsunuz siz ya sjsjdjs
Iki dakika boş bırakmaya gelmiyorsunuz...
Çıkabildin mı diye sorsana jssjsjsüslenip püslenip dışarı çıkıp burayamı bakıyorsun. bazen hiç eğlenceli değil demek ki dışarrzıı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.