flash diye dizi var, oraya atıfta bulunmuştu tatlım. sen sevmezsin o tür dizileriO nasıl oluyor😅
flash diye dizi var, oraya atıfta bulunmuştu tatlım. sen sevmezsin o tür dizileriO nasıl oluyor😅
daha karpuz kesecektik ?aynı frekansta değiliz :) ben en iyisi size bırakayım son mesajı![]()
Sen öyle diyorsan tatlimflash diye dizi var, oraya atıfta bulunmuştu tatlım. sen sevmezsin o tür dizileri![]()
çeirdeksiz olanlar hala güzel. bence hala şans verilebilirBen kavun seviyom karpuz sezonu bitti artik bozuk çıkıyolaaaa
bende sevmedim zaten. yarıda bıraktımSen öyle diyorsan tatlim
gdolu onnar minik minik beyaz cekirldekleri var iğrenç hiç sevmemçeirdeksiz olanlar hala güzel. bence hala şans verilebilir
bedenin gdo'ya da ihtiyacı var belki ?gdolu onnar minik minik beyaz cekirldekleri var iğrenç hiç sevmem
fazlası ile gdo varbedenin gdo'ya da ihtiyacı var belki ?
az gdo'lara örnek verebilir misin ?fazlası ile gdo var
sevmediğim gdo lara burun kıvırıyorum sadece
Benim onlar kişisel bilgileri koruma kanunu gereği paylaşamamaz gdo'lara örnek verebilir misin ?
vaayyy intikaammm haaa 🤣🤣severiizzzzBenim onlar kişisel bilgileri koruma kanunu gereği paylaşamam
soğuk sevsem de sıcak servis etmem gerektivaayyy intikaammm haaa 🤣🤣severiizzzz
o zaman sıradaki deyim sana gelsinsoğuk sevsem de sıcak servis etmem gerekti![]()
yok o değildiBakarsan bağ bakmazsan Dağ olur
Senin kaçıncı yarımlar bebeğim 😂bende sevmedim zaten. yarıda bıraktım
yarımları tamamlamaya çalışsam. 2036 yılına kadar izleyecek şey çıkar 🤣🤣Senin kaçıncı yarımlar bebeğim 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.