@HolySpectre yandın sen😂benim de böyle sesim olsa bende atardım bu arada 🤣 gitar da çalıyor aslanım benimmm 🤪
@leblebitozu nu peşine taktın artık 🤭
@HolySpectre yandın sen😂benim de böyle sesim olsa bende atardım bu arada 🤣 gitar da çalıyor aslanım benimmm 🤪
Sözünü tuttu🤭 havasını atti
Aferim işte böyle etiketlemeden beni arkamdan övünnn 🤣 🤣benim de böyle sesim olsa bende atardım bu arada 🤣 gitar da çalıyor aslanım benimmm 🤪
Yastıkla boğasım geliyor seni @HolySpectre 😂Aferim işte böyle etiketlemeden beni arkamdan övünnn 🤣 🤣
Ben hazırım yastığını da al gel 🤪Yastıkla boğasım geliyor seni @HolySpectre 😂
Dünden razı. Vazgeçtim 🤭Ben hazırım yastığını da al gel 🤪
peki mesela övgü değil de sövgü olsa onu da görür müydün görmezden mi gelirdin dürüst ol ? 🤣🤣Aferim işte böyle etiketlemeden beni arkamdan övünnn 🤣 🤣
Bence görerdim 🤣 🤣peki mesela övgü değil de sövgü olsa onu da görür müydün görmezden mi gelirdin dürüst ol ? 🤣🤣
şarkıyı beğenmediğim bi aralık yapcam. bakalım tespit edebilecek misin ? 🤣🤣Bence görerdim 🤣 🤣
yalnız hiç beklemediğin bi an, herhangi bi konuya yapıcam emin misin tespit edebileceğinden ? 🤪Yap bakalım bekliyorum 🤣
Değilim 🤣 🤣yalnız hiç beklemediğin bi an, herhangi bi konuya yapıcam emin misin tespit edebileceğinden ? 🤪
yeme beni şimdi ? adminsin sen 🤣Değilim 🤣 🤣
Yine de takip gerekiyor adminlik falan sökmez 🤣yeme beni şimdi ? adminsin sen 🤣
işin ilginç yanı ne biliyor musun ? övgüyü etiketsiz daha rahat yapıyorum da kavga çıkaracak sözde direkt mesaj atma, etiketleme yapabiliyorum. bayılıyorum muhatabıma o lafla tartışma başlatmaya 🤣🤣Yine de takip gerekiyor adminlik falan sökmez 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.