duydum da başlamadım. sarmadı konusu pek.Flash izlenecek dizi değil ama ya... bir güzel
heroes vardı onda da chen varsi galiba cekik gözlü hasta diye diziyi yarim bıraktılar
duydum da başlamadım. sarmadı konusu pek.Flash izlenecek dizi değil ama ya... bir güzel
heroes vardı onda da chen varsi galiba cekik gözlü hasta diye diziyi yarim bıraktılar
Kızım ne diye başlayıp bırakıyorsun. Adamları da yarım bırakıyorum 😂yarımları tamamlamaya çalışsam. 2036 yılına kadar izleyecek şey çıkar 🤣🤣
tabii efendimkonuşsal değil bura gidin orada sohbet edin
bende son mesaj
o hangi diziydi yaa ?Kızım ne diye başlayıp bırakıyorsun. Adamları da yarım bırakıyorum 😂
Mesaj atarım sana linki.tabii efendim
o hangi diziydi yaa ?
ya bi daha uzamazsaulu orta ddidzi adı gelsin sonra ben sana atarim linki
gidip saçlarımı kaziiiiim bari
Kel oğlan olurum sen de gülersin fena mıya bi daha uzamazsa![]()
kel olmasan da gülüyorum ki zaten 🤣Kel oğlan olurum sen de gülersin fena mı
kel olmasan da gülüyorum ki zaten 🤣
yoksa hep mi keldin
göremedikleri zaman da kel tutulması mı zannediyorlar ?Başıma yaldızlı kep takıyorum yansımasını gören kel zannediyor
Yok daha önceki görüşlerden kör olduklarını düşünüp doktora gidiyorlargöremedikleri zaman da kel tutulması mı zannediyorlar ?
sadece masrafsın yani 🤣🤣Yok daha önceki görüşlerden kör olduklarını düşünüp doktora gidiyorlar
Fakirlere masrafsadece masrafsın yani 🤣🤣
mantıklıymışFakirlere masrafZenginlere işkence
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.