Kalpten dile dökülen sözcükler bütünü gibi geliyo bana şiir ne yazarsan o var 😊Neler var?
Seni Anlamsız Dilek Kutularından İstemek İstemiyorum Belirsiz Kahve Fallarında Çıkma.. Sen Bende Bul Kendini Hadi Yokla Kalbini İzlerim Kapanmadıysa Gel Derinleştirelim Belki Dönüşümüz İzlerimizden Yola Çıkar Nedersin ?Kalpte dile dökülen sözcükler bütünü gibi geliyo bana şiir ne yazarsan o var 😊
Şiir çok güzel ama öğretmen gözüyle de bakmadan edemiyorum 😊 1-2 dönüt versem ayıp etmiş olur muyum acaba?Seni Anlamsız Dilek Kutularından İstemek İstemiyorum Belirsiz Kahve Fallarında Çıkma.. Sen Bende Bul Kendini Hadi Yokla Kalbini İzlerim Kapanmadıysa Gel Derinleştirelim Belki Dönüşümüz İzlerimizden Yola Çıkar Nedersin ?
Ne öğretmenisiniz ? Verin buyurunŞiir çok güzel ama öğretmen gözüyle de bakmadan edemiyorum 😊 1-2 dönüt versem ayıp etmiş olur muyum acaba?
Ne öğretmenisiniz ? Verin buyurun
Ben imla açısıdan baktım mısra sonu cümle tamamlanmamış ve ikinci mısra devamı gibi diye.Seni anlamsız dilek kutularından istemek,
İstemiyorum belirsiz kahve fallarında çıkma..
Sınıf öğretmeni beyfendi istemek ten sonra virgül koyup okuduğumuzda bir bütün anlamı bozmuş oluyorsunuz "istemek istemiyorum" bunu virgülle bölerseniz anlam bozukluğu olur okursanız anlarsınız gerisi hoş mersi
Şiiri değil okurken akışı bozmandan bahsettim "istemek istemiyorum" dan sonra virgül gelebilir ama ikisinin arasına virgül koymak peynir ile zeytini ayırmak tahin ile pekmezi boşamak gibi birşey.Ben imla açısıdan baktım mısra sonu cümle tamamlanmamış ve ikinci mısra devamı gibi diye.
Şiirin sairinden daha iyi bilecek değilim tabi şair ne murad ettiyse öyle olur. Okuyanlar şiirin kendinde uyandırdığı duyguya göre yorum yapar ve her okuyan kendince farklı şeyler bulur şiirde. Şiirin güzelliği de budur bence
Şiiri değil okurken akışı bozmandan bahsettim "istemek istemiyorum" dan sonra virgül gelebilir ama ikisinin arasına virgül koymak peynir ile zeytini ayırmak tahin ile pekmezi boşamak gibi birşey.
Tamam bakmıyorum artık icinizden geldiği yazın 😁@Lastearth öğretmenim tam iki çift cümle yazacaktım ama imla, vurgu, kural görünce bı utanıp çıkıyorum:)))
@Lastearth bir gözün kapalı, bir gözün açık da olmayacak tamam mı? Bunu yazarken gülümsedim. Konuyu bende takipteyim. Arada ziyarete gelirim:)Tamam bakmıyorum artık icinizden geldiği yazın 😁
Şiirlerinizi de bekleriz 😁 bütün duzeltmeleri içimde yaşayacağım söz 😊@Lastearth bir gözün kapalı, bir gözün açık da olmayacak tamam mı? Bunu yazarken gülümsedim. Konuyu bende takipteyim. Arada ziyarete gelirim:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.