travma yaratmış ablada sevgisinin kabul edilmemesi çok fena...
yaa kız sevmeyi bilmiyor ise ?Sevgi basit bir şey değil ya... Çok sevseniz de karşı taraf sevgiden anlamayan bir öküzse yıprandığınızla kalırsınız sadece
Kızı haklı buluyorum ben. Belki de adam hiç sevilmemişti ne demek olduğunu bilmiyordu sevginin yazık etmiş sevgiye
Bilseydi eğer sevdiği kişi yavşaaaaaak sever miydi demenin frenkce hali buyaa kız sevmeyi bilmiyor ise ?
Her seviyorum diyene inanmamak gerek diyorum pıçaklı minnakBilseydi eğer sevdiği kişi yavşaaaaaak sever miydi demenin frenkce hali bu
İnanmadan yanlış adam olduğunu ne bilicez üzümüm ya 🚬 ay pardon adam demişimHer seviyorum diyene inanmamak gerek diyorum pıçaklı minnak
Frenki gtlüğü yapan başta yapsa kimse üzülmez aradan geçiyor onca zaman güven oturuyor sonra yapıyor hisler sana ömür yaneHislerine güveneceksin
bu konuda anlaşamayacük :)Frenki gtlüğü yapan başta yapsa kimse üzülmez aradan geçiyor onca zaman güven oturuyor sonra yapıyor hisler sana ömür yane
Bebeğimsu bize aşk dersi ver yae biz sınıfta kalıyoruz valla bakbu konuda anlaşamayacük :)
hissedersin kıçlıkyapacak olanı da kondurmak istemez insan
konuncada beni kandırdı der herkes
AŞIK olmak için AŞIK olma !Bebeğimsu bize aşk dersi ver yae biz sınıfta kalıyoruz valla bak
Adam sandık eşşşeee olayları ne bilek Frenk yaAŞIK olmak için AŞIK olma !
sevgili @Fluffy cimAdam sandık eşşşeee olayları ne bilek Frenk ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.