Hiç Gelmeyecek Birini Beklemek

The

Bronz Üye
Slk mısınız yaa? 2 saatten fazla süre haber alamadığımız kişiyi öldü sayıp yenisine geçiyoruz taam mı?

Sürekli aklımdasın demekle olmaz. Nerden bilelim? Hıı???

Çoook büyük konuşuyorsun başına gelmesin aman 😅

Neşe Palamudu

Altın Üye
Çoook büyük konuşuyorsun başına gelmesin aman 😅
The bak önceden haber vermiş toplantıya giriyorum 2 saat yokum demişse oky ama bana haber vermiyor sallamıyor lüzum görmüyorsa??? Herhangi biri haber vermese de olur ama sevgilimse???

The

Bronz Üye
The bak önceden haber vermiş toplantıya giriyorum 2 saat yokum demişse oky ama bana haber vermiyor sallamıyor lüzum görmüyorsa??? Herhangi biri haber vermese de olur ama sevgilimse???

Toplantıya giriyorum diyip başka haltlarda yiyebiliyor insanlar 2 saatte sevgili @Neşe Palamudu
O daha danger bir durum 😅

Neşe Palamudu

Altın Üye
Heh bende tam onu diyorum işte. Oyüzden böyle ufak detaylara takılıp kendinize ve bize zindan etmeseniz mi diyorum 😅
Tağaam da niye bekleyelim o zaman gelmeyecek birini? Bunun cevabı ne yani. Gelmeyecek aramıyor ben gelemeyen adama ömrümü niye çürütüyüm

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Aynen aşkım. Birileri gittiği yerde sefa sürüp gününü gün ederken, bizler bekleyerek çürümeyelim. Döndüklerinde gelecek kapısı olmayalım
Aman ne sefasi sürecek?
Bizi kaypetmisler..
Baska annelerin de güzel ogullari var shine bright like a diamond Günisigi hanimcigim.

Eunoia

Platin Üye
Zaman kaybı.

Üst Alt