Adam görmediysek demek
Adam görmediysek demek
Belkide eşeği sadece sucukta gördüğünüz içindirAdam görmediysek demek
Kasapta yaptırıyorum garanti olsun diye.Belkide eşeği sadece sucukta gördüğünüz içindir
kasabın ne koyduğunu nereden biliyorsun ?Kasapta yaptırıyorum garanti olsun diye.
Hacı amca haramlı şeyler koymaz diyorum ama eşek sesi gelmedi hiç gelse duyardıkkasabın ne koyduğunu nereden biliyorsun ?
ben bu noktada konudan ayrılıyorumHacı amca haramlı şeyler koymaz diyorum ama eşek sesi gelmedi hiç gelse duyardık![]()
Bak bu şeye benziyor. Kader seni küçük yaşta ailesiz bırakır yetimhanede büyürsün ya da sokaklarda ama birisi didinir uğraşır baltaya sap olur. Diğeri o baltanın ucu olur ve sevgisizliğin acısını herkese zarar vererek çıkartırHayatında hiç sevilmemiş olmak bir tercih değil ki @Fluffy
Belki gerçekten sevilmemiştir ve bilmiyordur ?
Bence değer :)
Bak bu şeye benziyor. Kader seni küçük yaşta ailesiz bırakır yetimhanede büyürsün ya da sokaklarda ama birisi didinir uğraşır baltaya sap olur. Diğeri o baltanın ucu olur ve sevgisizliğin acısını herkese zarar vererek çıkartır
The hiç normali denk gelmiyor kiOkadar uçlara gitmesek olmaz mı?
The hiç normali denk gelmiyor ki
Yak yak yak seri yak 🚬🚬🚬🚬Hep mi biz be 😅
Yak yak yak seri yak 🚬🚬🚬🚬
Özendim neyse Cuma iş çıkışı arkadaşlarla toplanıp gidek bari içmeyeAh hemen 🚬
nargileyede hasret kaldık elin memleketlerinde, akşam bide nargile yakim en anasonlusundan 😅
Özendim neyse Cuma iş çıkışı arkadaşlarla toplanıp gidek bari içmeye
Yanlış anlaşılmış... Biz nargileye gidecektik :) yanlış anlayasın mı vardı yoksaBenide bi özendirdin şimdi. Cuma rakısı yapalım bari bizde 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.