Her geçen gün ayrı bir organa sevdalanıyor ilgiyle takip ediyoruzAhaa aramızda bir fetiş mi var?
Her geçen gün ayrı bir organa sevdalanıyor ilgiyle takip ediyoruzAhaa aramızda bir fetiş mi var?
Tamam tamam bişi demedik...bilmiyorum onun ki fetislikten cikmis takinti bence![]()
ama kendisine söylemeyin, hassas küsüyo :/
Organ derken...Her geçen gün ayrı bir organa sevdalanıyor ilgiyle takip ediyoruz
Diz kapaği elin parmakları tırnak birleşim yerleri eksiğim varsa @Küboo tamamlasın artıkOrgan derken...![]()
Tamam tamam anladı ben...Ahh bu bende ki fesatlık yok mu beni benden alıyor..Diz kapaği elin parmakları tırnak birleşim yerleri eksiğim varsa @Küboo tamamlasın artık
Diz kapaği elin parmakları tırnak birleşim yerleri eksiğim varsa @Küboo tamamlasın artık
EveeettIsim takintisi da mi vardi bi ara? Jsjdjdjd
Bana de senUnuttuk yaa unuttuk sevgilimizin olduğu mu var .s.s
Olm sen herkese bebeem diyonBebeemm
bi de kuzuOlm sen herkese bebeem diyon
Neden yalnız olduğun anlaşıldı![]()
Kanks geçen rehberimi temizlerken onun numarasını da sildim, barışmazsınız artık diye düşündümbi de kuzu
bunu da kullanıom.
seviom bu ikisini napıyım
ex manit olsaydı o da öyle seslenirdi.
boyu devrilesice
alla alla... halbuki 654546 yıl geçti. cabuk silmişsin kanks resmen geleceği görmüşsün kasjdsakdKanks geçen rehberimi temizlerken onun numarasını da sildim, barışmazsınız artık diye düşündümhaberin olsun
![]()
Kanks öle deme yaa ben geçmişten çok kopamıyom, kıyamıyom biliyonalla alla... halbuki 654546 yıl geçti. cabuk silmişsin kanks resmen geleceği görmüşsün kasjdsakd
olum ben sileli kaç yy oldu nan![]()
affetmem bilirsin. sana da tavsiye ederim :dKanks öle deme yaa ben geçmişten çok kopamıyom, kıyamıyom biliyon![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.