hakan fidan

Psinoza

Gümüş Üye
nasıl kaçırdım haberi bilmiyorum yeni gördüm, geçen sene verdiği bir röportaj da "arsenik ve cıva" ile zehirlendim demiş...mit müşteşarı olduğu dönemde..ve bunu dış güçler yapmış, tedavi görüp iyileşmiş... iron man fidan...

paralı trolleriyle sosyal medya da kurtlar vadisi müzikleriyle editler yapmayı seven yine döneminde istihbarat başkanı iken ve ülkede takır tukur bombalar patlatıldığında haberi medyadan öğrenen derin istihbaratçı...

hali hazırda dış işleri nazırı... neler yapıyor ne demeçler veriyor hiç takip edemiyorum...paranoyak ve sır dolu bakışlarıyla israili titrediyordur belki...

Nepenthe

Platin Üye
Bizim fabrikanın 50'nci yılı için Kayseri'ye geldiğinde tanışıp biraz sohbet etmiştik.
Bilgi donanım olarak çok üst seviyede birisi fakat bu iyi bir devlet adamı iyi bir siyasetçi olacağını göstermiyor.
@Psinoza dediklerinin büyük bir kısmında haklı. İstihbarat başkanlığı döneminde patlamayan canlı bomba vs kalmamıştı, söyle de bir durum var yaptığı açıklamaların bir çoğu kendisi inisiyatifi ile söylediği şeyler değildi. Hepsi RTE tarafından söyletilen şeylerdi. Mevcut iktidar partisinde kimse kendi düşüncelerini açık açık dile getiremez çünkü.

Süreyya

Süper Mod
Siyasetin kendi dili var.
Herkes anlamak zorunda degil.
Tam bir siyaset adami.

Garga

Altın Üye
Şu'an dışişleri bakanımız olduğu için yorum yapmayacağım.. Mevkisine saygım var.. Seçim den sonra konuşalım

Süreyya

Süper Mod
Salina salina yürüyor.
Dev boy kücük kücük adimlar.
Psi zaten siyasetten her kisiden nem kapiyor.

Psinoza

Gümüş Üye
bu kadar zaman, varlığına sürekli gizemli hale getiren siyasetçiden gelecek kar, zarardır. kurnazlıktan gelecek her türlü fayda, uzun süreçte zarardır...(bkz; sinan oğan)

bir ara ibrahim kalın'ı sürmüşlerdi piyasaya. entelektüel, yabancı dili su gibi konuşan, saz çalıp türkü söyleyen cart curt. adam siyaset adamı değildi, şimdi ise istihbarattan nebze anlamadığı halde adamı mit'in başına getirdiler.

ülke de kurumların yönetimine getirilen adamlarda liyakat üzerine değil konu mankeni gibi vitrinlik (sadakat üsulunce) bir yerlere atamayla gelişiyor...
fecaat profiller..

bkz; idris naim şahin'in içişleri bakanı olması
bkz; süleyman soylu

Nepenthe

Platin Üye
Bunların hepsi "ver yetkiyi gör etkiyi" cümlesinin başımıza açtığı işler işte ))

Üst Alt