O da olur tabi. Sevgili bu sonuçta. :dFıstık ezmesi niye geldi aklıma şimdi![]()
O da olur tabi. Sevgili bu sonuçta. :dFıstık ezmesi niye geldi aklıma şimdi![]()
O da olur tabi. Sevgili bu sonuçta. :d
Yakar mıyız bir tane de frenkeolduğunda hitap ettiğimde öğrencem
puro mu yakıyonuzYakar mıyız bir tane de frenke
Ben sigara yaktım fakir insana puro mu diyorsun bir depuro mu yakıyonuz
neyime üzülüyon ya ben çok mutluyumSana üzüldüm diye anca sigara feda edebildim puro kendime yakmıyorum daha
9 oyro kaç para sen biliyon muneyime üzülüyon ya ben çok mutluyum
9 oyro olsa gerek adedi içeceksen onu iç sigara fakirlere zehir
ben senin için içtim bu akşam 4 oyroluk bir tane9 oyro kaç para sen biliyon mu
Bu çocuğa ne oldu da aniden buhar oldu. Gelse de üstüne gitsem, canını sıksamOlduğunda duruma göre bir şeyler bulurum diye tahmin ediyorum.
Ne iyi niyetlisin sen öyle.Bu çocuğa ne oldu da aniden buhar oldu. Gelse de üstüne gitsem, canını sıksam![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.