Düzenli olacağız derken detaylarda yaşlandık . 😀Yaşayamıyor
Konu yine geliyor neşe palamudunun Murat övüç paylaşımınaÖyle: ) ama ağzım çok pis yandı, o konuda aramamakla beraber gelenleri de itiyorum: )) artık
Sıç ağzına hayatını yaşa, kendini sevip şımart sevgili lavinia . Ben öyle yapacağım 😄
Koç: Direkt mesaj atar, sabırsızdır.
Başak: Sevdiğini hemen belli etmez ama detaylarla ilgilenir.
Bilenin ve bana katlananiiinnn, yanina kar kaliyor..
Kimse katlanamadi...
Biri var idi...onun da baska bir yerde Borderline sevgilisi cikti..biri var idi bicak cekti..biri var idi ardinda yüz baska sevgilisi cikti..ask bana haram..ya da yanlis kisilere cekiliyorum..bunu düsünecegim..düsünsem ne olacak?
Güven gitmis komple zaten.ddd
Yaşayamıyor
EVli degillerdi en azindan.Doğru kişi yokluğundandir olsa sen de doğruya cekilirsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.