Dikkat Nobody doğum günün kutlu olsun..

Nobody

Teknik Admin
Valla kusura bakma ben iletişim kurarken yaş küçüktür diye tahmini kurdum iletişimi varsa bir kusur affola .. :D
Tekrardan doğum günün kutlu olsun..
Hayır ne kusuru estf. İstediğin gibi hayal edebilirsin, seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Çünkü bende yaşımın daha küçük olmasını isterdim şahsen :D

Frenk

Elmas Üye
Sevdiklerin ile nice sağlıklı uzun mutlu yıllara

iiiki doğdun

Garga

Altın Üye
Hayır ne kusuru estf. İstediğin gibi hayal edebilirsin, seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Çünkü bende yaşımın daha küçük olmasını isterdim şahsen :D
Ben sana bir mesaj attım ve sizin genelinize o olgunluğunuz içindi genel bir karşılaştırma yapmadım ama hissettiğim için içimden gelmişti.. Demek ki yaşınızın olgun insanlarısınız bak konuda bunu açıklamak denk geldi.. 2 yaş var aramızda akranız fazla büyük değilim .. :D

Nobody

Teknik Admin
Sevdiklerin ile nice sağlıklı uzun mutlu yıllara

iiiki doğdun
Teşekkür ederim Frenk uzun olmasın eldek ayaktan düşmeden gidebilsek keşkee
Ben sana bir mesaj attım ve sizin genelinize o olgunluğunuz içindi genel bir karşılaştırma yapmadım ama hissettiğim için içimden gelmişti.. Demek ki yaşınızın olgun insanlarısınız bak konuda bunu açıklamak denk geldi.. 2 yaş var aramızda akranız fazla büyük değilim .. :D
30 dan sonra insan geriye doğru gider. 30 una kadar bir insan olgunlaşmamışsa şayet, yapacak pekte bir şey yoktur kanaatindeyim.
Güzel düşüncelerin için, Teşekkür ederim

Mesajı görmedim fark etmedim bakacağım şimdii

Piraye

Altın Üye
Doğum gününüz kutlu olsun Cemal bey

Üst Alt