Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır ne kusuru estf. İstediğin gibi hayal edebilirsin, seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Çünkü bende yaşımın daha küçük olmasını isterdim şahsen
Hayır ne kusuru estf. İstediğin gibi hayal edebilirsin, seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Çünkü bende yaşımın daha küçük olmasını isterdim şahsen
Ben sana bir mesaj attım ve sizin genelinize o olgunluğunuz içindi genel bir karşılaştırma yapmadım ama hissettiğim için içimden gelmişti.. Demek ki yaşınızın olgun insanlarısınız bak konuda bunu açıklamak denk geldi.. 2 yaş var aramızda akranız fazla büyük değilim ..
Ben sana bir mesaj attım ve sizin genelinize o olgunluğunuz içindi genel bir karşılaştırma yapmadım ama hissettiğim için içimden gelmişti.. Demek ki yaşınızın olgun insanlarısınız bak konuda bunu açıklamak denk geldi.. 2 yaş var aramızda akranız fazla büyük değilim ..
30 dan sonra insan geriye doğru gider. 30 una kadar bir insan olgunlaşmamışsa şayet, yapacak pekte bir şey yoktur kanaatindeyim.
Güzel düşüncelerin için, Teşekkür ederim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.