Ben telefondan çiziyorum, böyle çizdim işte patlıcanı.Bende öğrenmiş oldum, @Adrasteia çağırmışsın teşekkür ederim ama oynamayı bildiğim tek oyun seksek🤭
Telefondan zor olmuyor @nunu çizmek yani.
Bir de alev çizimimi görsen dndjdjdjjd
Ben telefondan çiziyorum, böyle çizdim işte patlıcanı.Bende öğrenmiş oldum, @Adrasteia çağırmışsın teşekkür ederim ama oynamayı bildiğim tek oyun seksek🤭
Telefondan zor olmuyor @nunu çizmek yani.
@Xasthur da paten diye tren çiziyor ndjddjdjdjdj
Trendi baya ben şahidim.@Xasthur da paten diye tren çiziyor ndjddjdjdjdj
80 ler pateniydi o sdfsdfsdfsdfTrendi baya ben şahidim.
Eğer patensede 70 numara falandı o ayak öyle ayak mı olur
Titan ayağınamıydı kocaman çizdin bacak çizsen üstüne anlayacaz 🤣
pardon oranı nedir aceba .d 30 numara çizdim benTitan ayağınamıydı kocaman çizdin bacak çizsen üstüne anlayacaz 🤣
Tren boyutunca çizdin çöp adam çizip tekerlekli ayakkabı yapsan bilirdik 🤣🤣🤣pardon oranı nedir aceba .d 30 numara çizdim ben
tren değil vagon olur en fazla 1 tane çizdim tren desen bile boyut aynı değil .d abart abartTren boyutunca çizdin çöp adam çizip tekerlekli ayakkabı yapsan bilirdik 🤣🤣🤣
Ya valla tren gibiydi ss yokki atayım foruma mübalağa yapmıyom yatren değil vagon olur en fazla 1 tane çizdim tren desen bile boyut aynı değil .d abart abart
tren ile vagon farkını söylermisin bana hele bi .dYa valla tren gibiydi ss yokki atayım foruma mübalağa yapmıyom ya
Vagona benzetmiyoz trenin başına benzetiyoz lokomotif olana vagon hiç demedikki yawtren ile vagon farkını söylermisin bana hele bi .d
Övülünce böcek olan balkabağı nedir ya 🤣🤣🤣🤣 kdpdkfkfnelmdfş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.