Diğerlerini de toplaTamam dc gel
Diğerlerini de toplaTamam dc gel
yazalım nunuya durDiğerlerini de topla![]()
Ben konuyu arıyordum etiketlenmişim bile
Burada patladım nxjjddjdjdjdjdjEkli dosyayı görüntüle 8116
ifkdngkldşfnmgşfd
Uyuyordum çiçeğim ben@Chen
KElime tahmin etme oyunu oynuyoruz chen müsaitsen linkten gelebilirsin telefonlada oluyor https://gartic.io/381352
Nasıl bir oyun bu önce bir anlayayim .)Ekli dosyayı görüntüle 8116
ifkdngkldşfnmgşfd
Bu vakitte ben uykumu almıştım.))Kalkın uyuyun sabah oldu rğyama yanan ev girecek cadılı versiyon 🤣🤣🤣🤣
Painte benzer boyama malzemeleri ile bir kelimeyi çiziyorsunuz diğer oyuncular tahmin ediyor. En çok puan alan birinci oluyor bu kadar. Mini bir oyun hem güzel beyin egzersizi oluyor. 😁Nasıl bir oyun bu önce bir anlayayim .)
O gartic phoneBu oyun üc kisi oynaniyorsa neden hep dördüncü kişi ariyorduk biz djsjshs
Bende öğrenmiş oldum, @Adrasteia çağırmışsın teşekkür ederim ama oynamayı bildiğim tek oyun seksek🤭Painte benzer boyama malzemeleri ile bir kelimeyi çiziyorsunuz diğer oyuncular tahmin ediyor. En çok puan alan birinci oluyor bu kadar. Mini bir oyun hem güzel beyin egzersizi oluyor. 😁
Ben pcden çiziyorum.Bende öğrenmiş oldum, @Adrasteia çağırmışsın teşekkür ederim ama oynamayı bildiğim tek oyun seksek🤭
Telefondan zor olmuyor @nunu çizmek yani.
Övülünce böcek olan balkabağı nedir ya 🤣🤣🤣🤣 kdpdkfkfnelmdfş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.