bi madame coco seferi yapılmış fhdhdhdhne biliim yaa bi uyudum uyandım ya geçti galiba .s.s
nası revize edelim mesela anlatsana biraz
dekoratif değil yaa, porsiyon anlatıyom ben onlarla ekmeğimizin peşindeyiz ghdhfj
Ekli dosyayı görüntüle 5656
valla oğlan yazdı yaaabi madame coco seferi yapılmış fhdhdhdh
keşke uyuyup uyanınca geçse böyle herşey 🚬
bilmem , bu zaman kadar bu kriterlerden fayda gelmediğine göre , aynı yoldan farklı bir yere de gidilmiyor malesef , bir de tam tersini dene bxhd
Gözüm kanadı fjdhdhdh ciddi mi ya fjfjfj ne olur makara olsun fhsbdbvalla oğlan yazdı yaaa
ablam vermiş numaramı yaa .s.s he deyip başımdan savmıştım tamam gelsin görüşelim demiştim hsdk
adını bile sormamıştım
ablam stalklamış atmış bakmadıydım ghsdfkl
kısmetse ayağına geliyormuş arkadaşlar hgdkl
ne diyim ben buna acil taktik arkadaşlar ghhd
Ekli dosyayı görüntüle 5658
bence gayet yerinde bi cevap , ne söyleyecegini düşünüyordur belki biraz zaman ver cbxbrbtb
görüşme ayarlanıyor fudhrbbdbence gayet yerinde bi cevap , ne söyleyecegini düşünüyordur belki biraz zaman ver cbxbrbtb
olm çok tatlısınız hfhdhdhdh
bayramdan sonra basiim diyorum nikahı ghjgshdfkolm çok tatlısınız hfhdhdhdh
yapıştır anasını satim fhdhrj yapıştırmadın da ne oldu fbfbfbayramdan sonra basiim diyorum nikahı ghjgshdfk
ay ben bi üşendim şu an biliyon mu .s.s ben süreç insanıyım yaa sonuca ulşmak bi gerdi beni şu an .s.syapıştır anasını satim fhdhrj yapıştırmadın da ne oldu fbfbf
ulan görmemişim şu mesajı hgdfklHiç olmadığı kadar müsaitim deseydin![]()
dogru söyle buluşma yeri ayarlamaya giden süreçte tartıştınız mı yoksa fjxndbfay ben bi üşendim şu an biliyon mu .s.s ben süreç insanıyım yaa sonuca ulşmak bi gerdi beni şu an .s.s
yok yaa sardı sohbeti bayaadogru söyle buluşma yeri ayarlamaya giden süreçte tartıştınız mı yoksa fjxndbf
arkadaşlar ben dün gece farkında olmadan manifest denilen şeyi yapmışım resmen yaaabenim 3 kriterim vardı bir zamanlar inanmıyosn evlenmek istiyorum konusuna bakabilirsin
bkz: yay burcu, fenerbahçeli, sarı...
3'te 2.5 fena bi oran değil aslında![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.