bu ay yediğim 2. dondurma sizin kaçıncı dondurma oldu bu ayAga her gün yağlı tatlı ne zararlı bulursan yiyon mu napıyon sen boğa burcuda değilsin![]()

bu ay yediğim 2. dondurma sizin kaçıncı dondurma oldu bu ayAga her gün yağlı tatlı ne zararlı bulursan yiyon mu napıyon sen boğa burcuda değilsin![]()

ben meyveli yiyorum da sana çikolatalı tamamCikolatali olaydi bari![]()

Olsun afiyet olsun stres atmak için bile güzelAhahha bugün de yazmasaydin, nasil da bosladik diye ben yazacaktim.... persembeden beri hayvan gibi kosdurdum, bogazim basim agridi.. bugün bomba gibi göbek aticam nunuuu
Ama sabah pogaca ile basladim![]()
Bitter çikolata yiyorum teşekkürler
15 dk yaptım bi yoruldum Allah allah enerji bitti gı
bugun sabahtan hastane falan gittim ondan mı aceba ömrüm @Küboo
ahh beeeeee nazarHayir ,hala hasta gibiydim yapamadim![]()
Labnenin direkt yag oldugunu neden bilmiyordun sen cicegimkızz labne süreyim ekmeğe dedim diyetisyen çok yağlı dedi![]()
ben şok ben şaşkın
@Küboo
nasılsın toparladın mı var mı bugun sporumuz
ah be çok geçmiş olsunLabnenin direkt yag oldugunu neden bilmiyordun sen cicegim
hayir ya, ne iyilesebiliyorum ne tam hasta oluyorum araftayim, biraz yorulsam bogazim agriyor, biraz uykun bölünse sinüzlerim aciyor anlamadim ben
geçmiş olsun ama daim olmasın diyete dön"Diyet yapacağım, yemeklerime dikkat edeceğim" dediğim hafta , iyi gün pide, bir gün burger yedim. Pişmanım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.