Rivayete göre: Hâlâ yaşıyor...Hâlâ yaṣiyoruz djsjs
Cat nirdasin sen?Hep kontrol ederim bütün gün oturduktan sonra ölmüsmü diye.. bakim.. yok yaşıyor
Rivayete göre: Hâlâ yaşıyor...
Kalça kası ile ne alakakegel antrenmanları candır
hiç kalçayla alakalı söylemedim. pelvik kaslarına yönelik cümleydiKalça kası ile ne alaka
Konu ne ile ilgilihiç kalçayla alakalı söylemedim. pelvik kaslarına yönelik cümleydi
başlıkta yazıyor ya bana niye soruyon ?Konu ne ile ilgili
Senin mesajın ile popo ne alaka onu soruyorum ben debaşlıkta yazıyor ya bana niye soruyon ?
niye bu kadar sorguladın ?Senin mesajın ile popo ne alaka onu soruyorum ben de
bilgisayardan bütün gün solitaire oynayan memur hastalığı bu...Ölü yaprak vuruşu var futbolda.. ölü göt sendromu neci acaba.
İşin almandan iyi dediğimiz kişilerde var o zaman, şimdi çaktım.bilgisayardan bütün gün solitaire oynayan memur hastalığı bu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.