Bende bilmiyorum @Börteçine kıxın mı varBörte nin kizi mi var?
<3 Allah bagislasin.
Bende bilmiyorum @Börteçine kıxın mı varBörte nin kizi mi var?
<3 Allah bagislasin.
Bilmem ki, var galiba, çok inandırıcı konuştunuz, ikna oldum ben.dBende bilmiyorum @Börteçine kıxın mı var
ben de intere oynadım ama yenildi.Günün 3.Intervali bitti..
Ama biz de bittik.
4.sünü nasil atlatiriz, bilemiyorum Altan.
İnşallah olur BörteBilmem ki, var galiba, çok inandırıcı konuştunuz, ikna oldum ben.d
mesajlarınıza tekrar baktım da. beni kız zannediyor olamazsın değil mi?İnşallah olur Börte
![]()
mesajlarınıza tekrar baktım da. beni kız zannediyor olamazsın değil mi?
Ah yavrum..kiyamam sana..Ses yalitimi mükemmel olan bir yerde dâhi, kafamdaki sesler susmaz.
Onlari susturmak icin, gercek anlamda bir calisma baslatmak zorundayim zirâ ciğirindan cikacaklar.
Denedim onu zaten...slkAh yavrum..kiyamam sana..
Uyurkene geciyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.